.

.

MAYITBE Меки Абсорбиращи Кърпи за ръце от Шенилна, Декоративни Окачени Пухкави Кърпи във формата на Топчета, Кърпа за Ръце от Плътна Сушильной Тъкани за Домашна Кухня ?

MAYITBE Меки Абсорбиращи Кърпи за ръце от Шенилна, Декоративни Окачени Пухкави Кърпи във формата на Топчета, Кърпа за Ръце

BGN 18.67

Брой продукти
На склад

Меки и поглъщащ : меки висящи кърпи за ръце от шенилна, външен слой - космати тъкани от шенилна от микрофибър, а вътрешната сърцевина - супер впитывающая гъбаАбсорбира вода, бързо изсъхва, така че отново да е готов за употреба.Подсушете ръката си бързо и лесно.Има въже за окачване, с помощта на която може да се закача на кука или пирон на стената в банята или кухнята.След измиване дръж на хладно място и го оставете да изсъхне на въздуха. Отличен за почистване, избърсване на прах. ультрамягкие кърпи от микрофибър не поцарапают боя, покритие или други повърхности.Можете да ги използвате за избърсване на прах или изсушаване на мебели.Стилна декорация за вашата прекрасна кухня или баня.Кърпи за ръце от микрофибър декоративен и много полезни в различни места, като : семейство, мивката в банята с интензивен трафик, баня за гости, оживен кухня, СПА, детска градина.Той е идеално за това, че децата вытирали им ръцете след измиване.Намалява количеството на отпадъците при използване на хартиени кърпи. Размер : 6,7 инча * 6,7 инча; Тегло : 0,17 килограм; 1,2 инча дълги пискюли ще се проведат между пръстите си, извеждайки на влагата.Кърпи за подсушаване на ръцете от микрофибър и кухненски кърпи, Комплект от две хавлиени кърпи за ръце, без куки.Меки и поглъщащ : меки висящи кърпи за ръце от шенилна, външен слой - космати тъкани от шенилна от микрофибър, а вътрешната сърцевина - супер впитывающая гъба.Абсорбира вода, бързо изсъхва, така че отново да е готов за употреба.Подсушете ръката си бързо и лесно.Има въже за окачване, с помощта на която може да се закача на кука или пирон на стената в банята или кухнята.След измиване дръж на хладно място и го оставете да изсъхне на въздуха. Отличен за почистване, избърсване на прах. ультрамягкие кърпи от микрофибър не поцарапают боя, покритие или други повърхности.Можете да ги използвате за избърсване на прах или изсушаване на мебели.Стилна декорация за вашата прекрасна кухня или баня.Кърпи за ръце от микрофибър декоративен и много полезни в различни места, като : семейство, мивката в банята с интензивен трафик, баня за гости, оживен кухня, СПА, детска градина.Той е идеално за това, че децата вытирали им ръцете след измиване.Намалява количеството на отпадъците при използване на хартиени кърпи. Размер : 6,7 инча * 6,7 инча; Тегло : 0,17 килограм; 1,2 инча дълги пискюли ще се проведат между пръстите си, извеждайки на влагата.

Други функции

Най-добри сделки