.

.

Ъглова етажерка FVRTFT Caddy, Без пробиване, Лигав, Органайзер за съхранение в банята, с монтиран на стената рафтове за съхранение в Банята, тоалетна, кухня (Цвят: Style1, бро?

Ъглова етажерка FVRTFT Caddy, Без пробиване, Лигав, Органайзер за съхранение в банята, с монтиран на стената рафтове за

BGN 29.90

Брой продукти
На склад

УСТОЙЧИВ на корозия -е Изработен от неръждаема стомана SUS304, което позволява да се увери, че стойка за баня не е лесно ръждясва Неръждаема стомана SUS304 има такива предимства, като издръжливост, високо качество и дълъг експлоатационен живот.Незаменим органайзер - Полк за баня се инсталира под ъгъл 90 градуса, е с помощта на ъгловото пространство на банята.Благодарение на по-голямо пространство за съхранение, това е идеален избор за поддържане на шампоан, душ гел, крем и т. Бързо източване на водата - Кух дизайн, стелажи за душата ви позволява бързо да се налива вода и запазва вашите принадлежности за баня сухи и чисти.Тези рафтове са много подходящи за употреба в такива места, като кухни, бани и т., Няма пробиване - не е нужно да увреди стена за инсталиране.Лесна инсталация.Повишена якост на сцепление ви позволява да издържат до £ 30 на вашите тоалетни принадлежности. ЗАБЕЛЕЖКА - Лепило работи на керамични плочки, стъкло, гранит, неръждаема стомана и всяка гладка повърхност.Изтриете, да не се случи сешоар. Различни комбинации - Когато придобиете повече на нашата ъглови стелажи за душата, вие сте свободни да избират пространство между всеки ли още не, регулируема поставка за душ осигурява гъвкаво съхранение, което позволява да съхранявате всичките си тоалетни принадлежности по-високо или къса позиция на негово място.УСТОЙЧИВ на корозия -е Изработен от неръждаема стомана SUS304, което позволява да се увери, че стойка за баня не е лесно ръждясва. Неръждаема стомана SUS304 има такива предимства, като издръжливост, високо качество и дълъг експлоатационен живот.Незаменим органайзер - Полк за баня се инсталира под ъгъл 90 градуса, е с помощта на ъгловото пространство на банята.Благодарение на по-голямо пространство за съхранение, това е идеален избор за поддържане на шампоан, душ гел, крем и т. Бързо източване на водата - Кух дизайн, стелажи за душата ви позволява бързо да се налива вода и запазва вашите принадлежности за баня сухи и чисти.Тези рафтове са много подходящи за употреба в такива места, като кухни, бани и т., Няма пробиване - не е нужно да увреди стена за инсталиране.Лесна инсталация.Повишена якост на сцепление ви позволява да издържат до £ 30 на вашите тоалетни принадлежности. ЗАБЕЛЕЖКА - Лепило работи на керамични плочки, стъкло, гранит, неръждаема стомана и всяка гладка повърхност.Изтриете, да не се случи сешоар. Различни комбинации - Когато придобиете повече на нашата ъглови стелажи за душата, вие сте свободни да избират пространство между всеки ли още не, регулируема поставка за душ осигурява гъвкаво съхранение, което позволява да съхранявате всичките си тоалетни принадлежности по-високо или къса позиция на негово място.

Други функции

Type:
Shower Shelf
Material:
SUS304 Stainless Steel
Colour:Silver:
Size:
21*29*4.5cm/8.2*11.4*1.7inch
How to install:
✿ 1.Apply adhesive in a dot pattern:
✿ 2.Stick to the wall and squeeze hard for 30 seconds:
✿ 3.Wait 72 hours before using:
Package included:
Package included:
1 x Shower Caddy:
1 x Adhesive:
2 x Removable Hook:
24 hours customer service--:
Our customer service is online for 24 hours. If any questions, please contact us, we will give you a satisfactory answer. :
Най-добри сделки