.

.

Автомобилни Инструменти FAVOMOTO Автомобилни Инструменти, Автомобилни Инструменти 12шт Професионален Мотор Многофункционална Фуния Фуния за автомобилни Пластмаси Ф?

Автомобилни Инструменти FAVOMOTO Автомобилни Инструменти, Автомобилни Инструменти 12шт Професионален Мотор Многофункционална Фуния

BGN 6.28

Брой продукти
На склад

ПластмасатаПЛАСТМАСОВИ МАСЛЕНИ ФУНИЯ : Предпочитаните материали, безопасни, трайни и практични.АВТОМОБИЛНА ГАЗОВА ФУНИЯ : Тя има широка гама от приложения и може да се използва за изпомпване на петрол, бензин, керосин, мазут и други течности.ФУНИЯ ЗА АВТОМОБИЛНИ МАСЛА : Удебелена конструкцията по-здрава и не е лесна за използване, което осигурява удобство на работа.Инструмент за подаване на масло : конструкция, без изтичане, изхвърляне на течност е по-удобно и сигурно. професионален и практичен инструмент за попълване.Фуния за бързо изпомпване на течности : Подробности за добра изработка я правят гладка и безпроблемна, така че няма нужда да се притеснявате за протечке, вие можете да я използвате с доверие.В комплекта са включени 12 x воронок Особености - Материал : пластмаса. -Подробности за добра изработка я правят гладка и бесшовным, така че няма нужда да се притеснявате за протечке, можете да го използвате с доверие. - Цвят : оранжево. - Размер : 28,00 X10,00 X8,00 см/ 11,00 X3,93 X3,14 инча. - Той може да се използва широко в повечето превозни средства и на мотоциклети и има широк спектър от приложения. -Конструкция без течове, изхвърляне на течност е по-удобно и сигурно. професионален и практичен инструмент за попълване. - Предпочитаните материали, безопасни, трайни и практични. - Можете да си купите тази безопасно и практично заправочную фуния на достъпна цена.Описание на продукта Този продукт е заправочную фуния с дълъг провлак, направени от пластмаса, сигурна и щадящую, трайни и способна ви направи една добра услуга.Разумен дизайн дизайн улеснява починку и да се подобри ефективността на вашата работа.Универсалният дизайн позволява широко да го използвате във вашите мотори, коли и т. Това е много лесно и практично резервоарът фуния, и тя ще стане ваш добър избор на инструменти за попълване.

Други функции

Най-добри сделки