.

.

Обновен е Водоустойчив Тавана лампа, Led Музикален Тавана лампа с Bluetooth-високоговорител, Сертифициран от FCC, UL 1598, 18 W, което променя Цвета на led лампа с Дистанционно Уп?

Обновен е Водоустойчив Тавана лампа, Led Музикален Тавана лампа с Bluetooth-високоговорител, Сертифициран от FCC, UL 1598, 18 W,

BGN 22.99

Брой продукти
На склад

【Обновена версия】 - В сравнение с предишната версия, ние обновихме вътрешните компоненти монтаж на таван лампа, за да я направи по-дълготраен и безопасенНие също така са усъвършенствали източник на светлина, за да направи този тавана лампа, за по-ярки и защищающим очите. 【IP65 Водоустойчив и прахоустойчив】-Клас на водонепропускливост до IP65. Запечатани конструкция за защита от пръски вода.Отлични характеристики пыленепроницаемости, лесен за почистване.Модерен бял елегантен лампион, подходящ за използване на закрито и на открито, например, в банята, антрето, кухнята и т. 【Музикален ефект лампи】-Продължително натискане на бутон RGB на дистанционното управление, за да навлязат в режим на музикален ритъм, както и осветление, може да варира в зависимост от ритъма и звука на музиката.След това ще можете да се насладите на световыми ефекти партита, дискотеки и танци у дома. 【Регулируем ефект осветление】 Тавана лампа може да използвате дистанционното управление за избор на студен / топъл /бяла светлина или друго цветно осветление, което ви предоставя повече възможности за осветление.Той също е снабден с режим на нощно осветление за грижа за очите, който излъчва светлина, без трептене и осветява пространството си, без да причинява вреда на вашите очи. 【Двойна употреба на една лампа】 : Два вида начина за инсталиране, може да се използва като тавана лампа или окачена лампа (лампа с подвижна стандартен цокъл E27).Операцията е проста, един човек може да я изпълни, независимо двата начина за инсталиране.P65 висока водоустойчивост, както за вътрешна, така и за външна употреба.Се равнява на лампам с нажежаема жичка с мощност 150 Вата.Спестяване на енергия ≈85%.Вграден високоговорител, Bluetooth, използван като музикален плеър, наслаждавайте се на музика. Фланец дизайн, осигуряващ водоустойчив, защита от насекоми и прах.Цвят на подсветката ще се променя в зависимост от ритъма на музиката, а яркостта на подсветката в зависимост от силата на звука на музиката.В сравнение с предходния продукт, след събиране на обратна връзка от много клиенти, този нов продукт е подобрена и оптимизирана Оборудван с дистанционно управление!!!. Плавно спиране на тока.Можете да регулирате цвета на осветление, яркост и сила на звука на музика с помощта на дистанционно управление.

Други функции

Най-добри сделки