.

.

Титуляр Гъба за грим Cobee, 2 бр., Вграден Калъф за Гъба За грим, Силикон Моющийся за многократна употреба Двустранен Вентилирани Дишаща Козметични Пасатор, Поставки з?

Титуляр Гъба за грим Cobee, 2 бр., Вграден Калъф за Гъба За грим, Силикон Моющийся за многократна употреба Двустранен Вентилирани Дишаща

BGN 2.52

Брой продукти
На склад

【Дишаща калъф за козметични миксер】 Съхранявайте подходящи за грим суха и чиста с помощта на нашия дишаща своята практика за козметични миксерУникален дизайн с кухи 5 ивици осигурява достатъчна вентилация, за да се поддържат подходящи за грим суха и поддържа чистотата и здравето на кожата. 【Лесен и удобен】 Нашия калъф за спонжей за грим е лесен за използване и се отваря при леки щракнете върху краищата на контейнера, което ви позволява да съхранявате и да получите козметични подходящи само за една секунда.Той е съвместим с всички видове козметични спонжей, както на влажна, така и на сухи, при запазване на тяхната форма и твърдост, което го прави идеално решение за съхранение на вашите козметични принадлежности. 【Траен и гъвкав】 Изработен от екологично чист висококачествен силикон, нашият подходящи за грим небьющийся, здрав и изключително меки на допир.Дори може да се използва като играчка за облекчаване на стреса.Косметичка е лесна и се поддава на корнизи, лесно се вмества във вашата косметичку и го запазва в чистота.И, освен това, той е лесен за почистване на себе си!. 【Лесно почистване】 Нашия силикон титуляр за козметична гъба осигурява отлична защита, което прави използването на козметични яйца са по-полезни и удобни.Миене не изисква усилия, за ефективно почистване е необходимо само вода или препарат за почистване. 【Обмислен подарък】 Нашата скъпа кутия за съхранение на гъби за грим - страхотна идея за подарък за семейството и приятелите.Той е не само практичен, но и универсален, в него може да се съхранява на стоки като слушалки с кабел, бонбони и затягане за да компенсирате.Това ще се превърне в изискан украса за вашето пространство, като докосване на елегантност на всеки сграден. "- ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ МАГАЗИН -" Опаковъчен лист : 2 бр. Държач за козметични миксер Размер : Всеки от 7.28 Материал : силикон Цвят : розов + син/Розов + Khaki /синьо + Хакове ❤ Бърза доставка склад FBA, бърза доставка ❤ ГАРАНЦИЯ за обслужване на Удовлетвореност на клиентите е един от основните ни приоритети, ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се обърнете към нас -гаранция за удовлетворение.

Други функции

Най-добри сделки