.

.

Набор от Играчки CLISPEED Tools Детски Инструменти За Духаше Сапунени мехури Комплекти Играчки гама от играчки За Духаше Мехури Големи Аксесоари, Детски Игрални Комплек?

Набор от Играчки CLISPEED Tools Детски Инструменти За Духаше Сапунени мехури Комплекти Играчки гама от играчки За Духаше Мехури Големи

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

КОМПЛЕКТИ ИГРАЧКИ - Играчка bubble maker е изработена от пластмаса, тя е сигурна, трайна и изисква дълъг период на употреба Игра bubbles палки може да достави много удоволствие семейства и приятели.Можете да направите балон в парка, в градината, на детската площадка, на тревата по всяко удобно за вас време.ИНСТРУМЕНТИ - Този инструмент за духаше мехури, определено е страхотна играчка за пролетта, лятото, есента, зимата.Набор от играчки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ДЕТСКИ ИНСТРУМЕНТИ - Чудесен инструмент за духаше мехури.Донесе повече удоволствие на децата.КОМПЛЕКТИ ИГРАЧКИ - Играчка bubble maker е изработена от пластмаса, тя е сигурна, трайна и изисква дълъг период на употреба. Игра bubbles палки може да достави много удоволствие семейства и приятели.Можете да направите балон в парка, в градината, на детската площадка, на тревата по всяко удобно за вас време.ИНСТРУМЕНТИ - Този инструмент за духаше мехури, определено е страхотна играчка за пролетта, лятото, есента, зимата.Набор от играчки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ДЕТСКИ ИНСТРУМЕНТИ - Чудесен инструмент за духаше мехури.Донесе повече удоволствие на децата.Пратката включва 1 х вентилатор за приготвяне на сапунени мехури Характеристики - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока Bubble Tools. - Размер : Около 29x17,5x2 см Инструменти за духаше мехури. - Материал : Пластмаса. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Тази пръчка за сапунени мехури безопасно за децата.Но, моля, бъдете внимателни, за вода с мехурчета да не се удари в устата на детския в буббера. - Този инструмент за духаше сапунени мехури, определено е страхотна играчка за пролетни, летни, есенни, зимни инструменти за духаше сапунени мехури. - Чудесен инструмент за духаше мехури.

Други функции

Най-добри сделки