.

.

Вертикална поставка за Xbox Серия S с охлаждащ вентилатор Поставка за Xbox Series S зарядно устройство за контролер с два Външни usb контролер, докинг станция за зарядното у?

Вертикална поставка за Xbox Серия S с охлаждащ вентилатор Поставка за Xbox Series S зарядно устройство за контролер с два Външни

BGN 8.40

Брой продукти
На склад

[Многофункционален скоба] : вертикално монтиране на стена, която е съвместима с конзолата Xbox серия S + зарядно устройство с двама ръководители + 3 USB хъб + 2 вентилатора за охлажданеМожете да зареждате два контролера на Xbox Series S едновременно. (Моля, използвайте източник на захранване 5v /1,5-2 А, за да се осигури достатъчно ток. [Охладителна Система] : Две модернизирани вентилатора за охлаждане осигуряват вашата игрова конзола прохлада и спокойствие, в това число два вентилатора за охлаждане с капацитет 3000 об/мин с долната част, които могат бързо и ефективно охлаждане на игралната конзола Xbox Series S. Не е нужно да се притеснявате за това, че е дълга игра на игра ще доведе до прегряване на контролера. [Две зарядни станции] : 2 високо-производителни зарядни устройства с контролер може да ускори зареждането на намаляване на времето на зареждане.Предназначен за индикатор за зареждане на контролера на Xbox S серията, той е твърдо червено при зареждането и зелено, когато е напълно заредена. [Защита] : Вградено зарядно устройство за Xbox серия S притежава функции тройна защита, включително защита от късо съединение, прегряване и защита от пренапрежение, че осигурява надеждна и качествена защита на вашето контролер ps5. [Допълнителни портове USB] : 3 на предните USB порта ви позволяват да зареждате или да включват други устройства, които може да се наложи за игри, или свързване на други устройства, като таблети, мобилни телефони и камери. [Многофункционален скоба] : вертикално монтиране на стена, която е съвместима с конзолата Xbox серия S + зарядно устройство с двама ръководители + 3 USB хъб + 2 вентилатора за охлаждане.Можете да зареждате два контролера на Xbox Series S едновременно. (Моля, използвайте източник на захранване 5v /1,5-2 А, за да се осигури достатъчно ток. [Охладителна Система] : Две модернизирани вентилатора за охлаждане осигуряват вашата игрова конзола прохлада и спокойствие, в това число два вентилатора за охлаждане с капацитет 3000 об/мин с долната част, които могат бързо и ефективно охлаждане на игралната конзола Xbox Series S. Не е нужно да се притеснявате за това, че е дълга игра на игра ще доведе до прегряване на контролера. [Две зарядни станции] : 2 високо-производителни зарядни устройства с контролер може да ускори зареждането на намаляване на времето на зареждане.Предназначен за индикатор за зареждане на контролера на Xbox S серията, той е твърдо червено при зареждането и зелено, когато е напълно заредена. [Защита] : Вградено зарядно устройство за Xbox серия S притежава функции тройна защита, включително защита от късо съединение, прегряване и защита от пренапрежение, че осигурява надеждна и качествена защита на вашето контролер ps5. [Допълнителни портове USB] : 3 на предните USB порта ви позволяват да зареждате или да включват други устройства, които може да се наложи за игри, или свързване на други устройства, като таблети, мобилни телефони и камери.

Други функции

Най-добри сделки