.

.

xuuyuu Чанта за лед на Колене, 2 В 1 Студен и Горещ Компрес, Превръзка за Лакътя, Множество Обвивка За подкрепа на Коляното С 6 Инчов Торба за лед С Увреждания, възстановя?

xuuyuu Чанта за лед на Колене, 2 В 1 Студен и Горещ Компрес, Превръзка за Лакътя, Множество Обвивка За подкрепа на Коляното

BGN 8.08

Брой продукти
На склад

【Е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА】 Компрессионный наколенник 2 в 1 е отлично подходящ за бързо и лесно облекчениеТой е гъвкав, за многократна употреба и не са токсични.Можете да го увийте около коляно / глезен / лакътя, а също така се използва за студена и топла гел за компрес. 【Освободи и ДВЕТЕ си РЪЦЕ】 Този лента за торба с лед, предназначени за това, за да ви помогне лесно да държат пакет с лед върху място, за да освободи ръцете си с гореща / студена компрессе, е незаменим инструмент за първа помощ в домашни условия. 【Здрав за използване】 Компрессионный налокотник 2 в 1 е изработен от еластична и дишаща неопрен, тя е здрава за използване и гарантира, че му е трудно да повреди или течове, отличен, подходящ за продължителна употреба. 【Лесна употреба】 Отворете пакета, налейте необходимото количество студена вода / лед / за топла вода, затворете капака, привеждане на капака с центъра на каишка, проденьте каишка, поставяне на каишка във всяко положение на тялото, да коригира позицията на застежек-куки в съответствие с личните си предпочитания. 【Намалява чувството на дискомфорт】 Компресиране превръзка на коляното удобно подходящ за облекчаване на контузии в коляното, навяхвания, а също се намалява болката при артрит.Специално създаден за по-бързо възстановяване, премахване на възпаленията, травми, навяхвания. 【Е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА】 Компрессионный наколенник 2 в 1 е отлично подходящ за бързо и лесно облекчение.Той е гъвкав, за многократна употреба и не са токсични.Можете да го увийте около коляно / глезен / лакътя, а също така се използва за студена и топла гел за компрес. 【Освободи и ДВЕТЕ си РЪЦЕ】 Този лента за торба с лед, предназначени за това, за да ви помогне лесно да държат пакет с лед върху място, за да освободи ръцете си с гореща / студена компрессе, е незаменим инструмент за първа помощ в домашни условия. 【Здрав за използване】 Компрессионный налокотник 2 в 1 е изработен от еластична и дишаща неопрен, тя е здрава за използване и гарантира, че му е трудно да повреди или течове, отличен, подходящ за продължителна употреба. 【Лесна употреба】 Отворете пакета, налейте необходимото количество студена вода / лед / за топла вода, затворете капака, привеждане на капака с центъра на каишка, проденьте каишка, поставяне на каишка във всяко положение на тялото, да коригира позицията на застежек-куки в съответствие с личните си предпочитания. 【Намалява чувството на дискомфорт】 Компресиране превръзка на коляното удобно подходящ за облекчаване на контузии в коляното, навяхвания, а също се намалява болката при артрит.

Други функции

Item Type:
Ankle Brace with Ice Bag
Color:
As Pictures Shown
Package List:
1 * Blue 6 inches Ice Bag :
1 * Knee Brace :
Note:
1. The water temperature should not exceed 58 °C.:
2. Be careful not to burn when filling the water.:
3. Can not be placed in the refrigerator to freeze or use a microwave to heat.:
4.Do not use in the same place for long time, otherwise it will cause low temperature burn easily. :
Най-добри сделки