.

.

Двойна Електроника LU53PB 3-Лентови говорители с висока производителност Външни Колони за помещения DBTMA100 Black Micro Wireless Bluetooth 2-Канален Стерео Усилвател клас D.

Двойна Електроника LU53PB 3-Лентови говорители с висока производителност Външни Колони за помещения DBTMA100 Black Micro Wireless

BGN 107.65

Брой продукти
На склад

| ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ В затворени ПОМЕЩЕНИЯ, независимо от мястото за настаняване, те ще се издават с изключителен звук | ОПТИМИЗИРАНИ В ЦИФРОВ ВИД За РАЗШИРЯВАНЕ на разсейване, те са покрити с устойчива на uv със смола и се поставя в корпус от ABS-пластмаса, който предпазва я от външни влияния и запазва целостта на звука. Двойна усилвател DBTMA100 BLUETOOTH В комплекта – най-продаваният двоен усилвател DBTMA100 Bluetooth от електроника с вашите високоговорители LU53 PB за възможно най-добрия звук на открито / на закрито. |1 година ГАРАНЦИЯ – гарантирана с високо качество и надеждност с безпроблемна доставка на резервни части и гаранция за заплащане на труда, включително и отлично обслужване на клиентите. | ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ В затворени ПОМЕЩЕНИЯ, независимо от мястото за настаняване, те ще се издават с изключителен звук. | ОПТИМИЗИРАНИ В ЦИФРОВ ВИД За РАЗШИРЯВАНЕ на разсейване, те са покрити с устойчива на uv със смола и се поставя в корпус от ABS-пластмаса, който предпазва я от външни влияния и запазва целостта на звука. Двойна усилвател DBTMA100 BLUETOOTH В комплекта – най-продаваният двоен усилвател DBTMA100 Bluetooth от електроника с вашите високоговорители LU53 PB за възможно най-добрия звук на открито / на закрито. |1 година ГАРАНЦИЯ – гарантирана с високо качество и надеждност с безпроблемна доставка на резервни части и гаранция за заплащане на труда, включително и отлично обслужване на клиентите.

Други функции

Най-добри сделки