.

.

10 Бр. Тави за Мигли Калъф За Съхранение на Миглите Пластмасова Форма на Лицето Кутия За Съхранение на Миглите Чанта за Мигли, за Жени, Момичета (злато)

10 Бр. Тави за Мигли Калъф За Съхранение на Миглите Пластмасова Форма на Лицето Кутия За Съхранение на Миглите Чанта за Мигли,

BGN 1.64

Брой продукти
На склад

Материал : PVCВисок клас пластмаса, може да се използва в продължение на дълго време.6 виж Подходящ размер, лесен за носене в дамска чанта.Цвят : Зелено, Златно, Розово, Розово-червено, Бяло, Арбузно-червен.Дизайн на женски очи с ярки цветове, красив и модерен.Пакетът включва : 10 кутии за съхранение на миглите.Тава за миглите ви позволява безопасно и удобно да съхранявате фалшиви мигли, и ги достатъчно количество отговаря на дневни нужди в грима.Тези малки кутийки за мигли - много са практични аксесоари за дневна козметика за жени, подходящи като подаръци за влюбени", съпруги, майки на рождени дни, годишнини, Св. Валентин, Ден на майката и т. Тип : Тави за мигли на формата на лицето Материал : PVC Количество : 10 бр Размер : 11.6 см Цвят : Зелено, златно, розово, Розово-червено, бяло, Арбузно-червен.

Други функции

Най-добри сделки