.

.

Купа за вода и храна ANYPET 2 в 1 с гравитацията, Вдигнати бортиками, Противоскользящим основание, Автоматичен вода Опаковка за домашни любимци, с подвижни чаша и бутил?

Купа за вода и храна ANYPET 2 в 1 с гравитацията, Вдигнати бортиками, Противоскользящим основание, Автоматичен вода Опаковка за

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ДИЗАЙН 2 В 1 Двойна поставка за купички за хранене и чаши за вода идва със сменяема стъклена купа за хранене за лесно почистване и бутилка за вода с гравитациятаБУТИЛКА за вода с гравитацията – 500 мл бутилка за вода с гравитацията осигурява на вашия домашен любимец с вода в продължение на целия ден, докато той пие. НЕПРОЛИВАЕМАЯ КУПА за ВОДА – купа за вода с вътрешен плаващ диск и фиксиран копче, предназначени за предотвратяване на разливи и насърчаване на бавното пиене.ОТЛИЧЕН за КОТКИ И кучета – Тази система хранилки за домашни животни идеален за малки домашни животни, включително на котки, котета, зайчета, кученца и малки кучета.Не съдържа BPA – Дългогодишна конструкция от пластмаса и стъкло, не съдържа BPA, безопасно за домашни любимци, която е здрава, лесна и нетоксична.Купа на фидер вода Any Пет Gravity е многофункционален дизайн за вашите котки (и други домашни любимци!). ще бъдете възхитени.Почти цялата пиенето свалящ за удобство на настройка и почистване.Бутилка голям капацитет за съхранение с капацитет от 500 мл / 16 унции вода и е снабден със специален пружинящей капака, за да се гарантира равномерно и внимателно автоматично поливане в продължение на целия ден.Плаващ диск е инсталиран в отделение за вода и превръща купа за вода в купата за вода без плясък.Издигнати броните предпазват от падане на храна на пода.Лесен начин да се осигури на вашите любимци влага и храна.Дизайн, удобен за домашни любимци, ще е от полза на домашни любимци (дори ако те не знаят).Автоматично подаване на вода осигурява домашни любимци влага през целия ден.Независимо от това, колко грязен вашият домашен любимец, дизайн плаваща чинии предотвратява попадането на вода на пода.Тези, които ядат помия, повече не ги пуснете храна на пода.Благодарение на повдигната една страна храната остава там, където му е лесно да се получи.Чрез издигнат на необходимата височина за най-малките космати приятели. - Напълнете бутилка с вода и здраво затегнете пружинящей капак. - Поставете бутилката в титуляр с главата надолу. - Водата автоматично се напълни купата, когато домашен любимец да се пие в продължение на целия ден. - Напълнете храна подвижни стъклена купа с галета. - Конструкция на плаващ капацитет за вода задържа водата в купа, а не на пода.Противоскользящее основа предпазва переворачивание купички за домашни любимци, блок за хранене остава на място.

Други функции

Най-добри сделки