.

.

Купа IKITCHEN за кучета за храна и вода, Купа за хранене на домашни любимци от неръждаема стомана с капацитет от 40 грама, Здрава Нескользящая, с двойни стени, Сверхпрочн?

Купа IKITCHEN за кучета за храна и вода, Купа за хранене на домашни любимци от неръждаема стомана с капацитет от 40 грама,

BGN 14.16

Брой продукти
На склад

Отличен размер за малки, средни или много големи кучетаТой не е много тежък, но здрав.Това може да се задържи водата на хладно в продължение на няколко часа.Нескользящее основата гарантира, че кучетата не могат лесно да се движат ги от място.Може да се използва за кучета, котки, зайци или други животни.Си заслужава, за да се повиши безопасността и щастието на вашия домашен любимец. 40 грама : 7,5 "x 7,5" x 2,9". 64 грама : 8 "x 8" x 3,5". Черно / Тъмно синьо / Бяло / лилаво / мятно-зелено / тъмно син / розов / оранжев / червен. ? ????????? ????? ??? ????? : Нашите купички за храна и вода за кучета, изработени от двойна изолация на стените и хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, която е различна сверхпрочностью, устойчиви на корозия, устойчив на надраскване и екологични.Външната страна на нашите нескользящих миск за кучета е изработена от акрилонитрилбутадиенстирола (ABS) за по-голяма трайност. ? ?????? ?????? : Купа за хранене на домашни любимци с огледално полирани, която придава елегантен външен вид и мекота на допир.Плосък край няма да навредят на кучета и кучета език, не са податливи на корозия и лесни за почистване. ? ??? ???? & ???? ???? : Нескользящие купички за кучета се отличават с превъзходно качество и здрава конструкция, което ги прави неразрушаемыми, устойчиви на жеванию и сверхпрочными за големи кучета.Нашите чаши за големите кучета имат пълен кръг, нескользящее гуменият пръстен предотвратява переворачивание, приплъзване и надраскване на пода. ? ???? ??? ???? ????? ????? ??? ???? : Изолирани купички за кучета съдържат 40 грама и 64 грама по ваш избор.Размер на купата за кучета на 40 грама е 7,5 "x 7,5" x 2,9" (19,05 см 19,05 x см x 7,3 см). Друг размер купички за кучета на 60 грама е 8 "x 8" x 3,5" (20,32 см x 20,32 см х 8,89 cm). В нашата купа за кучета без разливане на вода съдържа достатъчно храна за вашият домашен любимец може да удовлетворяващо за ядене.Отличен за кученца, кучета средни, големи и особено големи размери, котки и други животни. ? ???? ?? ????? : Купа за вода за кучета от неръждаема стомана използва технология за полиране, за да се създаде гладка повърхност.Тези теми ще ви помогнат лесно да се почистват и се избърсват.Тези метални купички са идеални за кучета, котки, зайци или други животни. ? ??? ???? ?????????? : Вашето удовлетворение винаги е наш основен приоритет.Ако не сте напълно доволни от нашата купа за големи кучета, ние ще ви предложим 100% замяна или връщане на парите.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Други функции

Най-добри сделки