.

.

Големи Сатенени Дъвка за жени, Мека Дъвка за Гъста Коса, Луксозни Дъвка за коса за сън, Сладък Дъвка за момичета, 2 бр. (Розово-лилаво)

Големи Сатенени Дъвка за жени, Мека Дъвка за Гъста Коса, Луксозни Дъвка за коса за сън, Сладък Дъвка за момичета, 2 бр. (Розово-лилаво)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Състава на продукта】В опаковка са две големи обикновена дъвка за коса премиум-клас от сатен, които са отлични за гъста коса 【Меки материали】 Актуализация сатенена тъкан! Helamvly постоянно актуализиране на кърпа, и една нова кърпа ще бъде по-удобна и мека и не ще дръпне косата.Вие можете да я използвате по време на сън и се чувствам спокойна. 【Подробно производството на】 При Helamvly строг процес, който ни ограничават масовото производство.По този начин, всяка дъвка внимателно обработени, с тънки бода и отлична разтегливост, че ще си на фона на останалата част от вашите каучук. 【Специален цвят】 Тези цветове са вдъхновени от творчеството на нашите дизайнери.Ние постоянно се подобряват, за да се получи този уникален цвят, който идеално пасва на различни стилове облекло.Нашите гумени ленти за коса са идеални за връчване на подаръци, те са уникални и стилен и много удобен апарт и оставят незабравимо впечатление!. 【За нас】 Helamvly - компания, специализирана в резинках за коса ръчна изработка.Ние непрекъснато обновяваме плат на нашите продукти и стриктно контролираме всеки детайл, за да се гарантира производството на висококачествени продукти.Ние се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши бързо проблема си.Сега ние се занимаваме само продажбата.

Други функции

Най-добри сделки