.

.

Френски Къдрава Коса, плетене 22 инча, 8 Опаковки, Френски Опашка за плетене на една кука, предварително Зацикленные Опашка за плетене на една кука с къдрава двата кр?

Френски Къдрава Коса, плетене 22 инча, 8 Опаковки, Френски Опашка за плетене на една кука, предварително Зацикленные Опашка за плетене

BGN 14.22

Брой продукти
На склад

Всекидневният животКачат на пътуване.Посетете парти почивен ден.Сложете я на церемонията по награждаването.Играйте с децата си.Лесна инсталация.Спестете пари, като направи това професионално.Спестяване на време и труд.Не е лесно да се разплете.Равномерно се разпределя, заплетается здраво, чисто и пищно.Притежава гъвкавост при полагане и изглежда просто великолепно.Топлината е благоприятна.Когато отидете да спи, използвайте сатен, чепчик на нощ, увийте или завържете косата, заплетенные по френски къдрици отзад, нанесете на опашка лек хидратиращ крем / масло, разходите по тях с пръсти, за да намали объркването.Капор също така помага за намаляване на триенето между косата и чаршафи. 【Прическа "Носталгия 2000-те"】 Френски опашка на една кука за черни жени, пигтейли-кутийки за плетене на една кука с френски маша краища, къдрици изглеждат сочни, свежи и красиви, супер леки и меки.Френското кудрявое заплитане на косата - основни възли на пигтейли и защитно прическа живота си. 【Високо качество на опашка за плетене на една кука】 Предварително зацикленные френски къдрава коса, плетене, изработени от висококачествени влакна за топла вода, текстури яки, много 3 D и ярки, реалистични и естествени човешки косми, хората си мислеха, че всъщност заплели на косата, а не вързани на една кука. 【Коса, плетене на една кука, ръчно изработени за черни жени】 Опашка от кутийки на богинята, свързани с кука, всеки кичур косичек за плетене на една кука изработени професионални за фризьорски салони ръчно, чисти и аккуратная, е гъста и плътна, удобен за пръстите, не мете и не спутывается, не се нуждае от грижи и дълго време е била пазена. 【Спестете повече време и пари】Френски къдрици за плетене косичек-семенниците заплетаются индивидуално, панти могат да се разтягат, което прави по-лесно полагане. особено за начинаещи, които нямат време заплетать, можете без особени усилия да прояви своята индивидуалност и чар. 【Опаковка и услуги】 Предварително заплетенные френски къдрава коса, плетене 22 инча, 15 направления в опаковка, 8 опаковки в партидата, само на 120 направления.Crochet френски опашка с swirls ще изпълни цялата си глава.В комплекта : 1 вязальный кука и 1 опаковка от разноцветни гумени ленти. 30 дни без причина за връщане, задоволително решение винаги ще бъде до вас.

Други функции

Най-добри сделки