.

.

Влакна за удължаване на косата IMMETEE 100 грама Зареждане на разположение флакон-Влакна за Попълване на коса - Лек косопад за изтъняване на косата (100 ГРАМА, СРЕДНО BLOND)

Влакна за удължаване на косата IMMETEE 100 грама Зареждане на разположение флакон-Влакна за Попълване на коса - Лек косопад за изтъняване

BGN 3.39

Брой продукти
На склад

Формула против слепване и почистваща въздушна възглавницаСМЕСЕТЕ PERFECTLY.БЕЗ ВРЕДНИ ХИМИЧНИ ВЕЩЕСТВА.НЕЗАБАВНО НАПРАВЕТЕ КОСАТА си ПО-ГЪСТА и БУЙНА. 【ВЕДНАГА ще ПОЛУЧИТЕ ПО-ГЪСТИ и БУЙНИ КОСИ】 Просто нанесете IMMETEE директно на изтъняване на парцели и гледате като влакна лесно да се придържат към вашите съществуващи косата, създавайки напълно естествен гъста и буйна вид. 【Формула против слепване и почистване възглавници】 Не залепени, не поемат влага и не жирнеет.При използване със стандартни лакове за коса, като Fineness, почти не се отмиват.IMMETEE е устойчив на дъжд, вятър, изпотяване и ще продължи чак до следващото измиване с шампоан. 【Е РАСТУШЕВЫВАЕТСЯ】 на косата Влакна IMMETEE незабележими и идеално комбинирани със собствения си естествен цвят на косата.Дават милиони мъже и жени, външен вид и самочувствие благодарение на буйната, гъста шевелюре и по-млад предвид. 【БЕЗ ВРЕДНИ ХИМИКАЛИ】 Влакна IMMETEE са изработени от 100% естествен източник на кератин и не съдържа алкохол, глутен и парабен - никога не са тествани върху животни. 【НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ】 не Забравяйте, че косата е суха и ги поставете, както обикновено.Следвайте линии прически и започнете от задната страна, за да навредят на косата влакна на изтъняване на парцели.Затваряйте челото, за да се избегне попадане на лицето.Внимателно погладьте област нанасяне, за да се разпредели средство и придава естествен вид.

Други функции

Най-добри сделки