.

.

GTIPPOR Поставка за мобилен телефон на масата - Регулируема по Височина Държач, се Сгъва на Самолет, Преносим за Пътуване, Аксесоари за Офис бюрото, Подаръци за жени и м?

GTIPPOR Поставка за мобилен телефон на масата - Регулируема по Височина Държач, се Сгъва на Самолет, Преносим за Пътуване, Аксесоари за

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? Регулиране на височината и ъгъла на наклона - това ще ви позволи да получите перфектния ъгъл на видимост и свободно се зарежда ? Напълно сгъваема и ултра-тънък - точно се сгъва, за да бъде джобен размер (дебелина само 0,35 инча). ? Здрав - е Изработен от алуминий, ABS и гума, държи здраво на вашите устройства. ?Работа или радост в движение - регулиране на своите телефони и да ги използвате за видео разговори навсякъде. ?Управление с една ръка - Оригинален дизайн, лесно се разгъва или сгъва. ?Готини джаджи и подарък на мъже и жени - Чакай малко с тях, поиграйте си с тях. ❤️ Универсална съвместимост❤️ Работи с всички устройства 4-11 см. 1 * Поставка за мобилен телефон. 1 * Поставка за мобилен телефон.

Други функции

Най-добри сделки