.

.

Кухня Science [Подаръчен комплект] Набор от медни чаши Moscow Mule от 8 парчета (16 унция) с соломинками и дюза | Чаша от чиста мед, Трайно до потъмняване на стенописите покрити?

Кухня Science [Подаръчен комплект] Набор от медни чаши Moscow Mule от 8 парчета (16 унция) с соломинками и дюза | Чаша от

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

✓ ЧАШИ ПРЕМИУМ-клас от 100% мед ПЕРФЕКТЕН дисплей за домашна бар : много здрава и добре направени, за да издържат на ежедневното практическо използванеНищо не може да се сравни с добър московски Мулом в автентичен чаша от 100% мед, точно такъв, каквато е била първоначално, през 1941 г.! Благодарение на глиц те ще бъдат чудесно допълнение към вашия барным аксесоари и изключителен декорация на вашия дом бара!. ✓ ПОКРИТИЕ ХРАНИТЕЛНИ ЛАК и УСТОЙЧИВОСТ НА потъмняване на стенописите : лабораторно тестван на трета страна, в САЩ и е сертифицирано по безопасност на храните.Медни чаши, естествено, са изложени на потъмняване на стенописите с течение на времето.Но специално проектирани за защита от петна, ръжда или петна, ни медни чаши, покрити с имуществена хранителни лак както вътре, така и отвън.Благодарение на допълнителното корицата и правилното грижа, тя ще запази своята сияйна красота, приличен бар-шкафове!. ✓ ЕРГОНОМИЧНА ЗАВАРЕНИ ДРЪЖКА (без нитове) : предназначена е за надеждна удобно захващане!Нашата чаша е добре балансирано тегло.Всяка медна чаша е уникална със своите кованым модел.И всеки минава стандартна проверка на качеството по 21 т., преди да изпратите ви. ✓ Че можете да получите : В комплекта са включени 6 чаши, 6 соломинок и 1 капачка.Специални чаши Moscow Mule с допълнителни аксесоари, перфектни медни посуда, красиво изработени ръчно от нашите опитни медниками!Нашите коктейлни чаши Moscow Mule с дебелина 22 мм с гладка кръгла ръб. Сервирайте коктейл в медни чаши - отлично решение за хитовой парти!. ✓ ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ : Ние - американският семеен и малък бизнес, и ние се гордеем с нашия продукт!Ние сме разработили първия в индустрията списък на качеството от 21 точки, за да се гарантира, че ще получите най-доброто чаша Moscow Mule, които продължават дълго.За да демонстрира увереност, ние предлагаме 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на парите без проблеми.Ако по някаква причина са недоволни от нашия продукт, просто ни кажете и ние ще ви възстановим парите.Не се доверявате на нас?Просто погледнете нашите почти-добри отзиви.

Други функции

Най-добри сделки