.

.

Тежки клещи за защелкивания (регулируем фиксатор, 2 сменяеми печат) Комплект за инсталиране на ключалки Ръчни инструменти за монтаж, подмяна метални ключалки, ремо?

Тежки клещи за защелкивания (регулируем фиксатор, 2 сменяеми печат) Комплект за инсталиране на ключалки Ръчни инструменти за монтаж,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Модула за инсталиране на ключалки】 BISUOSHI променя ръкохватки менгеме, като ги превръща в бутон за натискане, помага при пълен или малък ремонт брезентовых на седалките, tarps, покривала за лодки, платна, бимини-потници, покривала за вредни за здравето или всяка друга по-тежки материи 【Лесна работа】 Сега можете да прилагате затвори, без да махате продукт, просто намерете място, където искате да добавите в затвора, прорежьте контролни отвори и я закрепете, все още прикрепив платно (или нещо друго). 【Здрав и мощен 】 Регулируем дизайн на клещи осигурява по-голям лост за въздействие в сравнение с инструменти за защелкивания щанци, система за улавяне на менгеме ви позволява да получите добър лост за щамповането на две части заедно. 【Контролирано усилие】 Сигурно и затегнете крепежни елементи - това е по-добре, отколкото баш по тези установочным перфораторам, и престанете да нарани ръката. 2 сменяеми печата добре свързват като външен, така и вътрешен краища. 【BISUOSHI After Sale 】 Ние сме толкова уверени, че ще останете доволни от покупката си, че предлагаме "Връщане на парите в рамките на 90 дни", да сте останали доволни от нашия инструмент за инсталиране на snap.Ако по някаква причина искате да прекратите използването на it, ние незабавно ще ви възстановим парите.

Други функции

Най-добри сделки