.

.

FAVOMOTO Плетени Перуки 400 бр. Комплект Т-образни игли от Неръждаема Стомана, Комплекти за Бродерия, Плетени Перуки, Заплитане на Косата, Заключване на устойчиво развит?

FAVOMOTO Плетени Перуки 400 бр. Комплект Т-образни игли от Неръждаема Стомана, Комплекти за Бродерия, Плетени Перуки, Заплитане на Косата,

BGN 17.67

Брой продукти
На склад

C Извити игли за плетене : лесен за използване и лесно се заменят, това ще бъде вашият добър избор на инструмент за определяне на перукат-образна игла форма на щифтове : Съдържа достатъчно количество игли за перуки, които напълно да отговарят на вашите нужди.Набор от игли за щифтове за производство на перуки : Изработен от устойчив материал, от стоманена тел, сигурно и има отлична консистенция.Шевни Т-образни игли : Те са направени от по-здрав материал, от стоманена тел, който лесно ще се счупи, така че можете да ги използвате с доверие.Жени за перука : В този продукт много игли за перука, достатъчно, за да се замени и употреба.Пратката включва 400 x игли за перука Характеристики -Размер : около 4,00 X1,50 X0,20 см/1,57 X0,59 X0,08 инча т-образна игла форма на игли. -Можете да си купите тази проста и практично щифт за заключване на перуката в магазина игли за производство на перуки. -Лесен за използване и лесно заменяемый, това ще бъде вашият добър избор на инструмент за определяне на перука с Т-образна игла. -Материал : Т-Образен болт за перука от стоманена тел. -Предпочитаните материали , сигурен, здрав и практичен набор от игли за перука. Плетачни Т-образни карфици -на Т-образни клинове могат да се използват за производство на перуки, подреждане, фиксиране, плетене и т. Т-образни игли за бродерия. -Цвят : Както е показано на метални Т-образни штифтах на Едро. -Професионални и практични игла за перуки можете да дадете на вашето семейство и приятели като Т-образна игли за перуки.Информация за продукта Игла за определяне на перука Т-образен тип Този продукт представлява игла за определяне на перуката, произведени от стоманена тел, която е сигурна и трайна, с отлична консистенция, добри детайли са ръчно изработени и практични функции, което ще ви помогне лесно фиксиране на перука на главата.Метални Т-образни пина Той има малък обем, прост, практичен и удобен за съхранение, което го прави по-удобен за вас да използвате.Аксесоари за перуки Това е един много полезен аксесоар за фризьорски инструменти, който ще ви даде много ви служи добре.

Други функции

Най-добри сделки