.

.

Детски играчки за дъвчене за кучета Hswaye 2022 за Агресивни жевателей Големи породи.Твърда Кучешка паста за Дъвчене играчка.Неразрушаемые играчки за куче със среден р?

Детски играчки за дъвчене за кучета Hswaye 2022 за Агресивни жевателей Големи породи.Твърда Кучешка паста за Дъвчене играчка.Неразрушаемые

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【УНИКАЛНА ФОРМА на】 : Драконье яйце уникална форма, идеята е вдъхновена от "Игра на престола", с наполняемым кухи привлекателен вкус и реалистична текстура на повърхността, кучето с удоволствие си погрызет и като котлетТази играчка за дъвчене драконьих яйца достатъчно силна, за да отговаря на най-агресивно жевателей. 【СИГУРЕН & ТРАЙНОСТ】 : Физически здрав, амортизирующая конструкция, висока устойчивост на укусам.Когато кучето е да дъвче, дъвче играчка за почистване на зъбите на кучето. 【Са ОДОБРЕНИ от НАЙ-АГРЕСИВНИТЕ ДЪВЧЕНЕ СРЕДСТВА】:Тези играчки Dragon Egg издържат усилие на машината на 900 килограма, дълголетие, одобрена аляскинским златист ретривером, германската овчаркой, лабрадором и много други жевательными играчки за агресивни кучета от големи породи.Нито една играчка за кучета, не е наистина неразрушимой, докато тази серия играчки са много близо до това.Тези твърди детски играчки за дъвчене за кучета подходящи за кучета с тегло 20-80 паунда, а не за малките кученца. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】: Използването на тази интерактивна играчка за кучета за облекчаване на тревожност Здрав, амортизирующий дизайн, висока устойчивост на укусам.Когато кучето е да дъвче, дъвче играчка за почистване на зъбите на кучето. 【Са ОДОБРЕНИ от НАЙ-АГРЕСИВНИТЕ ДЪВЧЕНЕ СРЕДСТВА】:Тези играчки Dragon Egg издържат усилие на машината на 900 килограма, дълголетие, одобрена аляскинским златист ретривером, германската овчаркой, лабрадором и много други жевательными играчки за агресивни кучета от големи породи.Нито една играчка за кучета, не е наистина неразрушимой, докато тази серия играчки са много близо до това.Тези твърди детски играчки за дъвчене за кучета подходящи за кучета с тегло 20-80 паунда, а не за малките кученца. 【ХАРАКТЕРИСТИКИ】: Използвайте тези интерактивни играчки за кучета, за да свали тревожно настроение, докато кучето е скучно, и да се предотврати увреждане на мебели или дивана. Освен това, вземи тази играчка за домашни любимци, за да играете в игри "хвърли и резервоарите" и тренира способността на кучето подскача реакция. 【И перфектно сервизно обслужване】:Ако имате някакви въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас, ние ще се свържем с вас много скоро, след като съобщението бъде получено!!!.Повече, че можем да предложим : .Hswaye се е посветила на предоставянето на решения за дъвчене за кучета в продължение на много години, поели сме ангажимент да предоставят на модни, тежкотоварни играчки за домашни животни, заботящиеся за психичното и физическото здраве на всяко куче.

Други функции

Най-добри сделки