.

.

Автоматично Набиране Диспенсеров за Котешки храна и вода kathson, Крупнотоннажная Ясла за Кучета и Диспенсер за Вода, Гравитационната Ясла и Набор от Поилки за Кученц?

Автоматично Набиране Диспенсеров за Котешки храна и вода kathson, Крупнотоннажная Ясла за Кучета и Диспенсер за Вода, Гравитационната

BGN 10.83

Брой продукти
На склад

Автоматична технология на гравитационното потокХранителни материали.Осигурете си от прясна вода и храна по всяко време.Лесен за почистване.Избягвайте пряка слънчева светлина.Материал : полипропилен материал.Пакетът включва : 1 x ясла за домашни любимци, 1 x пиенето за домашни любимци.Приложимо обект : Повечето котки и кучета малки и средни по размер. [По-голям капацитет] : Размер на хранилки за котки е 5,5 "Д х 11"Ш х 10", а поилки за котки - 5,5 "Д х 11"Ш х 9,6" З. е Много по-голям капацитет ви позволява да се хранят на вашия домашен любимец дълго време, така че можете да отидете на почивка, на работа и купоните, без да се притеснявате, че вашият домашен любимец проголодается, когато вас вече няма да е у дома. [Автоматично попълване]:В тези малки хранилки за котки и диспенсерах за вода се използва естествена гравитационната система за доставка, осигуряваща постоянен приток на свежа вода и голямо количество храна.Той не изисква електричество и може да се използва на всяко място, което ефективно намалява честотата доливане на храна и вода. [Непрозрачен дизайн с голяма уста] : Напълно затворен непрозрачен набор от мисок за котешки храна и вода защитава храна и вода от пряка слънчева светлина, влага и свежест, като по този начин подобряване на вкусовите рецептори са домашни любимци.И сме направили врата хранилки по-широк и по-големи, което позволява ефективно да се предотврати засядане на храна. [Лесен за почистване] : Всички части на този опаковка вода за храни за домашни любимци са подвижни, за лесно почистване и подреждане.За да се осигури на вашия домашен любимец условия за здравословно хранене се препоръчва да се измие веднъж в седмицата, която може директно изплакнете с вода. [Добър материал] : Контейнери за хранене на кучета и спорта на водата са изработени от висококачествена полипропиленова смола, устойчива на натиск, лесни за почистване и трайни.Той не само може да се хранят вашите домашни любимци, но и да си прост и щедри форма може да даде своя дом усещане за мода, подходяща за котки, кучета, зайци и други животни.

Други функции

Color:
White
Най-добри сделки