.

.

6 бр. лента за коса от сатен-плат, игли за коса във формата на блестящи кристали, фиби за коса с кристали, шнола за коса, шнола във формата на птицечовка, нескользящая ?

6 бр. лента за коса от сатен-плат, игли за коса във формата на блестящи кристали, фиби за коса с кристали, шнола за коса, шнола във

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

❀ Предпоставка включва в себе си : вие ще получите 6 бр щипки за коса с кристали във формата на детелина, четири цветови комбинации, достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди в полагане на косата и подмяна.Фиби-нокти с кристали могат да придават ярък цвят монохромному заедно, да направят бляскава прическа за вечерно излизане или заключване на косата по време на рязане или подреждане. ❀ Материал премиум-клас : тази шнола за коса с четири листа детелина е изработена от висококачествен акрил и страз, това е лека, гладка повърхност и лесно да заснемат, шнола подкрепена с кристали, за да изглежда по-блестяща на слънцето.Оборудван безопасна метална пружина, за да го направи по-здрав, може да продължи ви за дълго време. ❀ Лесна употреба : можете да закача фиби за коса навсякъде, където ви трябва да украсяват главата, ако трябва да се справят с бретон и рошава коса, просто закрепете ги в малки щипки горе, една след друга.Дизайн на клипса отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса, те ще бъдат плътно да стоят, не се дърпа и не уврежда косата.Дължина на щипки за коса е около 3,54 инча / 9 виж ❀ Широко приложение : Шнола за коса ще ви помогне да се справят с чуплива коса, а също така ще даде жар на обичайната си прическа.Красиво и елегантно облечете се с помощта на щипки за определяне на "конска опашка".Можете да използвате фиби за коса с кристали в различни случаи, като например танци, работа, сватба, парти, училище и т., като придава повече изящество на вашите прическам. ❀Идеални подаръци : фиби за коса с лъскави пайети - идеалният подарък за себе си, приятелка, жена, сестра, майка на рожден Ден, Женски ден, Ден на майката, Коледа, Деня на благодарността и нов year.by след като се заколку за коса блясък на кристал, вие ще станете по-привлекателни и ще изглежда още по-красива и элегантнее.вие ще получите 6 бр. щипки за коса с кристали във формата на детелина, четири цветови комбинации, достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди в полагане на косата и подмяна.Фиби-нокти с кристали могат да придават ярък цвят монохромному заедно, да направят бляскава прическа за вечерно излизане или заключване на косата по време на рязане или подреждане.Вие ще получите 6 бр. щипки за коса с кристали във формата на детелина, четири цветови комбинации, достатъчно количество може да отговори на вашите ежедневни нужди в полагане на косата и подмяна.

Други функции

Най-добри сделки