.

.

AKTVSHOW, 3 Опаковки Чалми на главата с Лък за Жени, Памук Тюрбан За Момичета, Ретро, на Кръст, Еластичен, Навързани на Възли, Нескользящие Ленти за Коса с Заячьими Уши, Ак?

AKTVSHOW, 3 Опаковки Чалми на главата с Лък за Жени, Памук Тюрбан За Момичета, Ретро, на Кръст, Еластичен, Навързани на Възли,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Еластична превръзка на главата за жените : дължина-9,37 инча, ширина 3,54 инча, превръзки могат да се разтягат до 13 инчаВисока еластичност и мекота. 3 опаковки чалми на главата : комплектът включва превръзка на главата с заячьими уши черен, сив и червен цвят.Тези внимателно подбрани цветове не само подчертава вашето очарование, но и ще се оженят на вашата прическа.Многоцелеви : модерен и шик панделка за коса с лъкове. идеални за различни поводи като срещи, абитуриентски, танци, парти, Коледа, рожден ден, на плажа, вкъщи, на работа, на пикник, на пътуване.Висококачествени еластични ленти за коса : Тези колела са изработени от висококачествена мека кърпа. лек и дишащ материал, който е много добре облегает главата и създава усещане за комфорт при чорап.Идеален избор за ободков.Хубава превръзка на главата : Добре структурирани превръзка от неопрен за коса в стил заячьих ушек, който добре се съчетава с различни нарядами и прически. приказно превръзка на главата с заячьими уши ще ви направят привлекателна.Един размер подходящ за повечето, превръзка на главата може да се простират доста широко, за да отговарят на главата или прическа с всякакъв размер.Превръзка на главата са изработени от висококачествени материали, ръчно изработени с изискана изработка. Удобно за носене, не се развалят прическата.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да ги решим.

Други функции

Най-добри сделки