.

.

Опашка за Омбре, Свързани с Кука, Опашка за коса, Предварително Зацикленные, Пигтейли с изрезки, 24-Инчовата Средната косичка, 22 направления, три-цветен косата от уст?

Опашка за Омбре, Свързани с Кука, Опашка за коса, Предварително Зацикленные, Пигтейли с изрезки, 24-Инчовата Средната косичка, 22 направления,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Косата за плетене от канекалона най-високо качество, удобни и синтетична коса за изграждане под формата на косичекМеки, гладки и здрави, не хвърлят, не спутываются, без мирис, без избледняване, са лесни за използване. 24-инчов тесьма за плетене на една кука омбре, 100 g / опаковка, обикновено 6 опаковки могат да направят главата напълно, красиви и уверени.Косичка за косата в омбре стил, вязаная на една кука, няколко цвята за избор, е подходящ за различни случаи, ежедневни чорапи, cosplay, Хелоуин.Бърза доставка Prime, отговорно обслужване и зашеметяващи безплатни подаръци. ?Материал опашка за плетене на една кука : Опашка за плетене на една кука в омбре стил са изработени от висококачествени синтетични влакна канекалон, топлоустойчиви, не е лъскава, без мирис, без сърбеж и без вреда за кожата. ?Характеристики : Косата Box Braids, свързани с кука, на 100% заплетены ръчно, изглеждат естествено, предварително обсебени от идеята, спестяват време и са много лесни за инсталиране, особено за начинаещи.Подходяща за партита, офис, занимания косплеем и у дома. ?Предимства : Косата, заплетенные на една кука в опашка, гладки, меки, твърди, с естествена текстура, много удобни при чорап.Дълги възли опашка за момичета, деца, жени. за избор на разположение в различни цветове косичек за омбре, пигтейли за плетене на една кука сравнително непретенциозен за поддръжка и отлично място за вашата ежедневна начин.С подходящи грижи, можете да го използвате отново и отново и не спутывать. ? Опаковка : Ракита кутия за плетене на една кука - 22 направления в опаковка, 6 опаковки в партидата, 132 направления в страната, с дължина 24 инча, обикновено 6 опаковки по главата (за голям главата трябва да 8-10 опаковки), тази кутия за плетене на коса, плетене на една кука в омбре стил идва с безплатен плетене на една кука, мънистен и линия за обеци.Q1 : колко парчета за пълна главата?.A1 : За средния размер на главата от 6 опаковки може да се окаже пълна главата, можете да си купите повече, ако искате по-гъста коса.Q2 : за цвета на косата.A2 : Снимки на всички продукти, които ние продаваме, 100% направени в натура, разлики в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т., В3 : как да се справим с миризмата?.

Други функции

Най-добри сделки