.

.

Превръзка на главата във формата на Жаба Hwotcwot, Превръзка На главата За измиване на лицето, Превръзка На главата За грим, Еластична Превръзка на главата под формата ?

Превръзка на главата във формата на Жаба Hwotcwot, Превръзка На главата За измиване на лицето, Превръзка На главата За грим,

BGN 2.49

Брой продукти
На склад

? Противоскользящий дизайн : превръзка на главата може лесно да се разтягат и да се адаптират към първоначалното си размер-Тя може да е по-удобно да се адаптира към всеки вид на главата, доставка на удоволствие по време на грижа за кожата на лицето, почистване, вземане на душ, за нанасяне на грим или козметични средства ? Сладък : Тази превръзка на главата под формата на жаби, подходящи за почистване на лице, вземане на душ или грим; Подходящи за плаж, почивка, пътуване по света, партита, вземането на вана, слушане на музика, четене на книги и за свободното време или просто ги използвате за изграждане на вашия приятен начин. ? Превръзка на главата във формата на жаби имат приятен външен вид, с забавен дизайн във формата на жаба ще изглежда сладко и по-млади; Когато умоете лице, това ще добави на шега, като направи живота си по-цветна и интересна. ? Превръзка от неопрен за грим, изработена от качествена еластична микрофибър, която е мека, удобна и здрава; Плюшено материал може да вземе влагата, което ви осигурява по-комфортно и уютно носенето.също така това може да бъде тактичен подарък на приятел, член на семейството, практичен и красив. ? Размера на всяка превръзка на главата км / ч за 6,7 инча / 17 см дължина, подходящи за обиколката на главата на повечето жени и момичета, благодарение на това, косата ви ще е чист и не ще падне върху лицето.не се колебайте да направите грим и почистване на лицето.

Други функции

Най-добри сделки