.

.

Jili Онлайн Опаковка от 10 бр., Перлено Бяла Закачалка за дрехи, Бродирани с мъниста, Панталони 20 см. за организиране на домакинство (Бял цвят)

Jili Онлайн Опаковка от 10 бр., Перлено Бяла Закачалка за дрехи, Бродирани с мъниста, Панталони 20 см. за организиране на домакинство

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Тези пластмасови перли, закачалки, специално проектирани за дрехи малки размериИдеален за деликатна детски дрехи.Луксозно украса, изработени от прозрачни мъниста по-високо качество.Перли, изработени от пластмаса, не и този, но на висококачествени, блясък също е много добър.Гладък пластмасов перламутровое покритие предпазва дори и най-деликатните тъкани, без да ги. Най-малкият размер е Подходящ за деца, скъпа!Също така може да се използва за дрехи за домашни любимци, без влакна, кучетата не ще има никаква вреда.Тези пластмасови перли, закачалки, специално проектирани за дрехи малки размери.Идеален за деликатна детски дрехи.Луксозно украса, изработени от прозрачни мъниста по-високо качество.Перли, изработени от пластмаса, не и този, но на висококачествени, блясък също е много добър.Гладък пластмасов перламутровое покритие предпазва дори и най-деликатните тъкани, без да ги. Най-малкият размер е Подходящ за деца, скъпа!Също така може да се използва за дрехи за домашни любимци, без влакна, кучетата не ще има никаква вреда.Описание : - Тези пластмасови закачалки с перли, специално разработени за дрехи по-малък размер.Идеален за детска деликатни дрехи - Луксозно бижу от прозрачни мъниста по-високо качество. - Перлите са произведени от пластмаса, не и този, но на висококачествени, блясък също е много добър - Гладък пластмасов перлена покритие задържа дори най-деликатната тъкан, без да уврежда им - Малък размер, подходящ за деца, скъпа!Също така може да се използва за дрехи за домашни любимци, без влакна, кучетата не ще има никаква вреда. - С хубав бял бантиком. 7,87 инча (20 см) Параметри : -Материал : ABS-пластмаса + метални -Дължина : прибл. 7,87 инча (20 см) -Дебелина : прибл. 0,39 инча (1 см) -Височина : прибл. 2,17 инча (5,5 см) - Цвят : бял Помещение включва : закачалка за дрехи от мъниста от 10 теми Забележка : Тъй като на определен размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта може да се различават малко от посочения размер.Поради светлинни ефекти, настройки на монитора и т. Може да има малка разлика в цветовете на тон снимки и самата стока.

Други функции

Най-добри сделки