.

.

Монтиране на стена за таблет GSRUAN, подходящ за таблети с размер от 7 до 13 инча, къщи, класни стаи, медицински заведения, бизнес (черен)

Монтиране на стена за таблет GSRUAN, подходящ за таблети с размер от 7 до 13 инча, къщи, класни стаи, медицински заведения, бизнес

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[ЛЕСЕН МОНТАЖ] : Универсален монтиране на стена за таблети лесно се инсталира на всяка стенаТой също идва с установочным оборудване.Метална основа и стена от алуминиева сплав осигуряват дълготрайност на оборудването и инсталацията, без да треперят.2 губчатые лигавицата на конзолата предоставят омекотяване на вашето устройство, като същевременно осигурява здрав захват и защита. "[УНИВЕРСАЛЕН дизайн] : Подходящ за всички таблети с диагонал на екрана 7 ~ 13 инча.i Pad, i Pad Mini, i Pad Air, i Pad Pro, Galaxy Tab и т. "[Здрав И издръжлив] : универсален монтиране на стена за таблети произведени от алуминиева сплав и желязо, което осигурява стабилност и издръжливост.EVA с няколко утолщениями може по-добре да защитават таблет ". [ЗАВЪРТАНЕ на 360 °] : Плоска поставка може да се върти на 360 ° и можете да избирате между портрет и альбомным режими.Трехосевая система за завъртане позволява завъртане на по-голям брой ъгли. [РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ за ЗАТЯГАНЕ] : битумен патрона в единия край може да се коригира в съответствие с размера на таблет.Се отнася за повечето персонални компютри, представени на пазара.7 ~ 10-инчов таблет може да се определи хоризонтално и вертикално, докато 10 ~ 13-инчов таблет може да се определи само вертикално.

Други функции

Най-добри сделки