.

.

Аниме, Обнимающая Тялото Калъфка за възглавница, Японски Комикс, Ролята на Тифы Локхарт, Калъфка за тялото, Калъфка за Вайфу, Калъфка за спално бельо Отаку, Начало Д?

Аниме, Обнимающая Тялото Калъфка за възглавница, Японски Комикс, Ролята на Тифы Локхарт, Калъфка за тялото, Калъфка за Вайфу, Калъфка за

BGN 22.57

Брой продукти
На склад

[ИЗЖИВЕЙТЕ своята СТАЯ] - Придайте на вашето жилищно пространство свеж вид с помощта на нашата калъфки за момичета от японски аниме Тиф Локхарт с участието на популярния герой [ТОЧНАТА ПЕЧАТ] - Насладете се на ясни и ярки изображения от двете страни на калъфки за възглавници с помощта на нашата технология за двустранен печат. [Висококачествена тъкан от peachtree на кожата] - Нашият калъф за възглавница е изработена от висококачествена тъкан от peachtree на кожата, която осигурява мекота и комфорт при допир. [ИДЕАЛНА идея за ПОДАРЪК] - Изненадайте колеги-аниме феновете на тази прилепнали на тялото калъфка Waifu, която те могат да добавят към своята колекция, е подходящ за калъфки Otaku. [ГОЛЯМ размер] - Нашата калъфка за възглавница с размер 50x150 см / 19x59 инча подходящ за възглавници стандартен размер, което ви позволява без усилие да се преобразят интериора на вашия дом. [ИЗЖИВЕЙТЕ своята СТАЯ] - Придайте на вашето жилищно пространство свеж вид с помощта на нашата калъфки за момичета от японски аниме Тиф Локхарт с участието на популярния герой. [ТОЧНАТА ПЕЧАТ] - Насладете се на ясни и ярки изображения от двете страни на калъфки за възглавници с помощта на нашата технология за двустранен печат. [Висококачествена тъкан от peachtree на кожата] - Нашият калъф за възглавница е изработена от висококачествена тъкан от peachtree на кожата, която осигурява мекота и комфорт при допир. [ИДЕАЛНА идея за ПОДАРЪК] - Изненадайте колеги-аниме феновете на тази прилепнали на тялото калъфка Waifu, която те могат да добавят към своята колекция, е подходящ за калъфки Otaku. [ГОЛЯМ размер] - Нашата калъфка за възглавница с размер 50x150 см / 19x59 инча подходящ за възглавници стандартен размер, което ви позволява без усилие да се преобразят интериора на вашия дом.Вид на продукта : Декоративна калъфка за тяло с участието на момичета от японски аниме Тифы Локхарт Параметри : Материал : 100% плат от peachtree кожата на Помещение включва : 1 x калъфка за тяло от аниме Характеристика : -Скрит цип - Разпечатки от двете страни - Чудесен подарък за събиране на аниме феновете моля, Обърнете внимание : Между различни компютърни дисплеи може да съществува разлика в цвета, моля, в насипно състояние.

Други функции

Най-добри сделки