.

.

Pdr Пръти - Инструмент За ремонт на Вдлъбнатини Безболезнено Устройство За Ремонт на Вдлъбнатини В Колата Чук От Алуминиева Сплав За Премахване на вдлъбнатини В Кар?

Pdr Пръти - Инструмент За ремонт на Вдлъбнатини Безболезнено Устройство За Ремонт на Вдлъбнатини В Колата Чук От Алуминиева Сплав За Премахване

BGN 6.28

Брой продукти
На склад

✅ ★ Материал е от алуминиева сплав : Тези комплекти от инструменти за ремонт на вдлъбнатини произведени от висококачествена алуминиева сплав, която се отличава с висока здравина, специфична якост, близка до високо легирана стомана, както и специфична твърдост, надвишаваща стомана, която притежава добра устойчивост на корозия, така че този продукт е много траен ✅★ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Ние сме професионални търговци.Нашето устройство за ремонт на автомобилни вдлъбнатини са преминали тестове за качество, преди да изпратите от завода.Ние обещаваме да ви предоставят съвсем нови продукти с високо качество и бързи транспортни услуги.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим и перфектно сервизно обслужване, докато не сте доволни, така че, моля, бъдете сигурни в покупката. ✅★ УДОБНА дръжка : Този dent r е проектирана с текстурирана дръжка за удобно използване дори по-дълго време без умора. ✅★ ПОПРАВЕТЕ неравномерно вдлъбнатини : Този инструмент dent r е сменяеми накрайници за някои неравни вдлъбнатини, които могат да ви помогнат да поправите някои неравномерно вдлъбнатини.Подходящ за всички видове плоски метал, автомобилни метални врати и хладилници или вдлъбнатини. ✅ ★ БЕЗРАЗРУШИТЕЛЕН ремонт : Този бояджийски комплект за ремонт на вдлъбнатини лесен за използване, не боли, оригинална боя, можете да го закупите с увереност.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : Алуминиева сплав Цвят : сребърен и черен Тегло : прибл. 200 г Помещение включва : 1 * jackhammer за ремонт на вдлъбнатини.

Други функции

Най-добри сделки