.

.

BESTonZON Хранителни Контейнери Кутия Кръгла Контейнер За Съхранение Изолация Син цвят за запечатване на Училищната Офис хранене От Неръждаема Стомана Домашна Купа З?

BESTonZON Хранителни Контейнери Кутия Кръгла Контейнер За Съхранение Изолация Син цвят за запечатване на Училищната Офис хранене

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Неръждаема стомана и полипропиленКонтейнер за обяд : Изработен е от неръждаема стомана и полипропилен, im Кутия за запечатване бэнто : Впрысните топла вода, за да се запази храната топла, или понякога разогревайте течна храна, а впрысните студена вода за охлаждане на храна.Чанти : Подходящи за момчета, момичета, възрастни хора, деца, отличен, подходящ и за офис, кухня, обучение, къмпинг, бизнес пътуване.Контейнери за храна : материал, който позволява да се наслаждавате на свежестта и полезността на вашите ястия.Неръждаема стомана : Изработени от неръждаема стомана и полипропилен, както и от неръждаема стомана и полипропилен.Контейнер за обяд : Изработен е от неръждаема стомана и полипропилен, im Кутия за запечатване бэнто : Впрысните топла вода, за да се запази храната топла, или понякога разогревайте течна храна, а впрысните студена вода за охлаждане на храна.Чанти : Подходящи за момчета, момичета, възрастни хора, деца, отличен, подходящ и за офис, кухня, обучение, къмпинг, бизнес пътуване.Контейнери за храна : материал, който позволява да се наслаждавате на свежестта и полезността на вашите ястия.Неръждаема стомана : Изработени от неръждаема стомана и полипропилен, i. Предпоставка включва 1 x изолированную кутия Характеристики - материал, който позволява да се наслаждавате на свежестта и полезността на вашите ястия. - Подходящи за момчета, момичета, възрастни хора, деца, отличен, подходящ и за офис, кухня, обучение, къмпинг, бизнес пътуване. - Инжектиране на топла вода може да поддържа храната топла или понякога може да направи течна храна, а инжектиране на студена вода може да се охлажда храна. - Размер : Около 18 x 15 x 9 виж - е Изработен от неръждаема стомана и полипропилен, im - Идва с херметически капак, по-удобна и практична. - Материал : Неръждаема стомана и полипропилен.Описание на продукта Опаковъчна кутия за бэнто с чаша от неръждаема стомана, тя теплоизолирована.от неръждаема стомана Е идеален за приготвяне на юфка за бързо приготвяне, супи, салати, зърнени храни и много други.контейнери за храна, Веднага изплакнете с вода и подсушете. контейнер за обяд Сигурна и приятна текстура, идеален за тези, за които е твърде зает, за да готвя.

Други функции

Най-добри сделки