.

.

Стикери за стена с Тропически Зелени Растения, Сменяеми Тапети с Цветен Модел на Бонсай, Декорация, Художествена Рисувани със собствените си ръце, за да Спални, Все?

Стикери за стена с Тропически Зелени Растения, Сменяеми Тапети с Цветен Модел на Бонсай, Декорация, Художествена Рисувани

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

【Творчески модел】 Красиви стенни стикери с цветя, бонсай, стенни стикери с принтом и модерен дизайн във формата на атрактивни рисунки стенописи светъл тон и наситен цвят идеално ще украсят стаята си и ще ви оставя незабравими впечатления. 【Материали премиум-клас】 Нашите стенни стикери с листата на зелените растения са произведени от екологично чисти материали, ПВЦ, който ще защитава вас и вашето семейство от химическо замърсяване.Те водоустойчив и влагостойки и няма да навредят на стената безвъзвратно. 【Широко приложение】 Нашите креативни стикери за стена са подходящи за всяка гладка и чиста повърхност на стената.Може значително да украсят стаята, спалня, хол, кухня и е подходящ за деца, жени, млади хора и други групи.Стикер на стената, със собствените си ръце творчески, разкрасяване на вашият дом. 【Лесно се поставя и отстранява】 Самоклеящийся, просто залепете го върху гладка, равна, суха и непыльный парцел на вашата стена, без инструменти.Никакви лепкави следи, и не е нужно да се притеснявате за увреждане на боя за стени. 【Опаковка и размер】 2 листа x стикер за стена, PVC ПРЕМИУМ-клас. Размер : 90 см x 30 см (35,4 "x11,8").Нашите стикери с листа ще придадат на стаята си нов вид. 【Творчески модел】 Красиви стенни стикери с цветя, бонсай, стенни стикери с принтом и модерен дизайн във формата на атрактивни рисунки стенописи. светъл тон и наситен цвят идеално ще украсят стаята си и ще ви оставя незабравими впечатления. 【Материали премиум-клас】 Нашите стенни стикери с листата на зелените растения са произведени от екологично чисти материали, ПВЦ, който ще защитава вас и вашето семейство от химическо замърсяване.Те водоустойчив и влагостойки и няма да навредят на стената безвъзвратно. 【Широко приложение】 Нашите креативни стикери за стена са подходящи за всяка гладка и чиста повърхност на стената.Може значително да украсят стаята, спалня, хол, кухня и е подходящ за деца, жени, млади хора и други групи.Стикер на стената, със собствените си ръце творчески, разкрасяване на вашият дом. 【Лесно се поставя и отстранява】 Самоклеящийся, просто залепете го върху гладка, равна, суха и непыльный парцел на вашата стена, без инструменти.Никакви лепкави следи, и не е нужно да се притеснявате за увреждане на боя за стени. 【Опаковка и размер】 2 листа x стикер за стена, PVC ПРЕМИУМ-клас. Размер : 90 см x 30 см (35,4 "x11,8").Нашите стикери с листа ще придадат на стаята си нов вид.

Други функции

Най-добри сделки