.

.

Играчки за деца Cheffun за риболов в басейн с вода - Магнитна Игра за Риболов, Игра на Риболов, да се Преструват, Обучителни Ресурси, Играчка за детски партита и детски И?

Играчки за деца Cheffun за риболов в басейн с вода - Магнитна Игра за Риболов, Игра на Риболов, да се Преструват, Обучителни Ресурси, Играчка

BGN 11.39

Брой продукти
На склад

?【Се НАУЧАТ да ЛОВЯТ РИБА ИЗМИСЛИЦА】 Отидете на риболов и поймайте всички 30 невероятни разновидности на пластмасови морски животни, както и подобри уменията на улов на риба и визуално-моторна координация ?【Комплект за РИБОЛОВ на 2 ИГРАЧ】 да Играете с приятели винаги е по-забавно, с 2 удочками и 2 мрежи това е достатъчно, за да направим малко състезание по риболов, улов.Играчки за къпане на деца на 3-4 години. ?【Безопасен материал】 Изработен от устойчив действително нетоксичен екологично чист материал, който отговаря на стандартите в САЩ.Отлични въдици, морските организми и мрежа за децата, за да лови риба!. ?【ПРЕНОСИМ И весел】 Продължавайте да си приключения по време на риболов в пътя, тъй като в този комплект е включено фантастична бързосъхнеща чанта на експозиции и бонус завийте играчка. ?【ГАРАНТИРАНО удовлетворение】 Пълно възстановяване в рамките на 30 дни от момента на покупката.Закупете си днес и изненадайте децата тези игри набор от Играчки за риболов за деца измислица"!. ?【Се НАУЧАТ да ЛОВЯТ РИБА ИЗМИСЛИЦА】 Отидете на риболов и поймайте всички 30 невероятни разновидности на пластмасови морски животни, както и подобри уменията на улов на риба и визуално-моторна координация. ?【Комплект за РИБОЛОВ на 2 ИГРАЧ】 да Играете с приятели винаги е по-забавно, с 2 удочками и 2 мрежи това е достатъчно, за да направим малко състезание по риболов, улов.Играчки за къпане на деца на 3-4 години. ?【Безопасен материал】 Изработен от устойчив действително нетоксичен екологично чист материал, който отговаря на стандартите в САЩ.Отлични въдици, морските организми и мрежа за децата, за да лови риба!. ?【ПРЕНОСИМ И весел】 Продължавайте да си приключения по време на риболов в пътя, тъй като в този комплект е включено фантастична бързосъхнеща чанта на експозиции и бонус завийте играчка. ?【ГАРАНТИРАНО удовлетворение】 Пълно възстановяване в рамките на 30 дни от момента на покупката.Закупете си днес и изненадайте децата тези игри набор от Играчки за риболов за деца измислица"!.

Други функции

Най-добри сделки