.

.

Преносими Подвижни Стикери за Стена, Стикери за Плочки, Мультяшные Етикети в Прозореца, 3D Декоративни Стикери, Антарктически Пингвин, Етикети в прозореца, Етикети ?

Преносими Подвижни Стикери за Стена, Стикери за Плочки, Мультяшные Етикети в Прозореца, 3D Декоративни Стикери, Антарктически

BGN 6.64

Брой продукти
На склад

Стикер с ИЗОБРАЖЕНИЕ на АНИМАЦИОННИ герой за ДЕТСКАТА СТАЯ - Стикер по Образец, Креативна Имитация на Ледника, 3 D Стикер за Кухня, Тераси, Стени, Баня с тоалетнаВИНИЛОВИ ТАПЕТИ за ЖИВОТНИ - не са подходящи за кухня, баня, тоалетна, коридор и на други места.МУЛЬТЯШНАЯ СТИКЕР на КУТИЯТА - Уникален и единствен по рода си дизайн на началната стикери за стена.Стикер за стена с антарктическими животни -използва се за гладки повърхности, като керамични стена, пол, стъкло. СТИКЕР за стена с изображение на анимационни технология 3 D ефект създава прозорци с невероятни гледки, които превръщат пространството в art 3 D пейзаж мечтите на Млечния Път.Стикер с ИЗОБРАЖЕНИЕ на АНИМАЦИОННИ герой за ДЕТСКАТА СТАЯ - Стикер по Образец, Креативна Имитация на Ледника, 3 D Стикер за Кухня, Тераси, Стени, Баня с тоалетна.ВИНИЛОВИ ТАПЕТИ за ЖИВОТНИ - не са подходящи за кухня, баня, тоалетна, коридор и на други места.МУЛЬТЯШНАЯ СТИКЕР на КУТИЯТА - Уникален и единствен по рода си дизайн на началната стикери за стена.Стикер за стена с антарктическими животни -използва се за гладки повърхности, като керамични стена, пол, стъкло. СТИКЕР за стена с изображение на анимационни технология 3 D ефект създава прозорци с невероятни гледки, които превръщат пространството в art 3 D пейзаж мечтите на Млечния Път.Осъществяване на списък 1 x Етикети на плочки Характеристики - Размер : Приблизително 60x90 см етикети на плочки. - Цвят : Както е показано на фигура, винил за животни. - Материал : Етикети на плочки от PVC за кухня. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стикер на прозореца с участието на карикатура. - Подходящи за гладки повърхности, такива като керамични стена, пол, стъкло и т., Етикети за плочки за пода. - Подходящи за кухнята, банята, коридора и други места, 3 D стикери за декорация. - Самоклеящийся дизайн, отклеивание и наклеивание, лесна за използване стикер на стената с антарктическими животни. - и здрава за дълго използване мультяшная стикер за детска стая.Описание на продукта Винилови стикери за баня са Приложими за гладка повърхност, като керамични стена, пол, стъкло и т. Мультяшная стикер за детска стая Е набор от самозалепващи етикети на плочки, в която са представени.

Други функции

Най-добри сделки