.

.

Пепелник XXYHG с капак, Ветрозащитная Пепелник за Пури, Пепелник за Цигари, Декорации за дома и на открито, но подаръци-H D16xH8,5 см (6x3 инча)

Пепелник XXYHG с капак, Ветрозащитная Пепелник за Пури, Пепелник за Цигари, Декорации за дома и на открито, но подаръци-H D16xH8,5

BGN 30.39

Брой продукти
На склад

Използването на висококачествени суровини от смола, смесена с каменен прах, всичко това се превръща в дебела и устойчива и не се страхува от прегряванеКласически модел в китайски стил + Старомодни Реколта цвят, пълен с китайски шарма.Въведение : -използване на висококачествени суровини от смола, смесена с каменен прах-Класическа симулация в китайски стил + старомодни старите цветове, пълни с китайски чар.Параметър : -име : пепелник в китайски стил -Материал : смола -тегло : 1100 грама -спецификация : - Различни размери -използване : Канцеларски материали и задължителни за семейството, това е прекрасно, подходящи за бизнес подаръци, изпращане на роднини, приятели, съпруг, татко.Полезни съвети : -моля, не мийте остри твърди предмети, за да не се надраскат повърхността. тъй като продуктът се измерва ръчно, грешка в 1-2 см е в рамките на нормалното и не се отнася към проблема за качество. заради такива проблеми, като осветление на снимане, монитори и т. Някои хроматичната аберация се записват и Цвета на продукта зависи от реалния продукт. ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще се Радваме да Ви Предоставим Най-доброто обслужване!.

Други функции

Various sizes:
--uses:
Office Supplies And Family Must-Have,It Is Beautiful, Suitable For Business Gifts, Send Relatives, Friends, Husband, Dad.
Най-добри сделки