.

.

TOPBATHY Kids Safety Lock Против Щипка Брави за Чекмеджета Детски Ключалки за Сигурност за Домашни Спални Хладилник 5 бр. (Жълто, Светло Синьо, Зелено, бяло, кралско синьо)

TOPBATHY Kids Safety Lock Против Щипка Брави за Чекмеджета Детски Ключалки за Сигурност за Домашни Спални Хладилник 5 бр. (Жълто, Светло

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Можете да отворите замъка е удобно и без усилия, но децата го отворите, не е лесно.Уверете се, че децата са в безопасност у дома.Преди употреба извадете маслото и влагата от повърхността, за да я пазят.Не позволявайте на вашето дете случайно е ял съдържанието на чекмеджетата и т., Подходящ за врати на хладилници, шкафове, чекмеджета и т. Описание на Тези елементи са изработени от висококачествени материали ABS и ПП за трайни и практично използване.Те са предназначени за закрепване на дверц хладилници, шкафове, чекмеджета и т., така че вашето дете не поранил пръсти по време на игра и да му осигури безопасна обстановка.Характеристики - Цвят : жълт, светло синьо, зелено, бяло, кралско синьо Материал : PP и ABS.- Размер : около 20,5x3,5x1 виж - Изработен от полипропилен и ABS-материал, издръжлив и лесен - Можете да отворите замъка е удобно и без усилия, но не е лесно отваряне на децата.Уверете се, че децата са в безопасност у дома.- Не позволявайте на вашето дете случайно е ял неща от кутии и т. - Преди да използвате премахване на масло, влага с места за съхраняване на повърхността.- Подходящ за врати на хладилници, шкафове, чекмеджета и т. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 5 x охранителни крепости.

Други функции

Най-добри сделки