.

.

Калъфи за дрехи SYJH Прахоустойчив и прозрачен калъф за дрехи, във всяка чанта по 6 дебели Покривала за защита якета за дрехи PEVA, Водоустойчив и защитен от насекоми Пы?

Калъфи за дрехи SYJH Прахоустойчив и прозрачен калъф за дрехи, във всяка чанта по 6 дебели Покривала за защита якета за дрехи

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Нашата чанта за дрехи от здрава мек материал PEVA : моющаяся, лека, дишаща и е предназначена за дълъг период на използванеПрах и влага, предпазва дрехите от прах, влага, гънки и козина на домашни любимци, го запазва свежо и чисто.Полупрозрачен дизайн с цип, дрехи може лесно да се види и извадете от своята практика.Подходящ за повечето видове облекло : костюми, сака, пуловери, мъжки ветровка, дамски поли, рокли, мантия, смокинги и т. Чанта за дрехи dress не съдържа формалдехид.Бистра дишаща чанта за костюм изчезва и трайна.След многократна употреба и измиване тя остава като нова. покупка без риск : ако не сте 100% удовлетворени, ние ще ви възстановим парите.КУПИ С увереност. КУПУВАЙТЕ тези торби за дрехи сега!.Продават се пряко от производителя, добре дошли в магазин, пожелавам ви приятно пазаруване.Благодарение на новата сгъсти тъкан, те са екологично чисти и безвкусни.Тя е изработена фина работа и се използва за съхранение на всички видове облекла.Можете да го предпазите от влага, насекоми, прах, мухъл и др Бельо вешается в изправено положение, за да не помялось.Тя задължително трябва да бъде във вашия дом!СПЕЦИФИКАЦИЯ Наименование на продукта : Седалките за чанти, калъф за дрехи Цвят : Любимец / Черно на цветя / балон / Снежинка Материал : Екологично чист PEVA Размер : 60 * 90 см, 60 * 110 см, 60 * 130 см (1 инч = 2,54 см) на ПРЕДИМСТВО 1. Дебели екологично чист материал PEVA, гладка, с цип, по-удобна за употреба 2. Прозрачен прозорец ви позволява бързо и лесно да намерят дрехи, без да отваряте прахоустойчив калъф. 3 лесна и ефективна сортиране, използвайте гардероб, за да реша на място, за да спестите място 4. Лесен за почистване или протирается, ако не трябва да ги използвате, просто сгънете чанта за малък размер и да я съхранява, тя може да се използва многократно, в продължение на дълго време. Измерва се размерът на изделия на ръка, тъй като технологията на измерване на всеки човек се различава от начина на измерване, грешка е 1-2 виж 2. Всички продукти са изработени в естествената си форма, но от такива фактори, като осветление, обзавеждане, ъгъл на виждане на камерата и резолюцията на компютъра, действително получени от обекти, могат да се различават от снимки.Моля, използвайте истинска нещо като стандарт. Срокът за доставка е 10-15 дни, а срока за връщане е около 30 дни.

Други функции

Най-добри сделки