.

.

Калена червило Хидратиращ Течна Червило 1-Подходяща Гладка Извод за устни Водоустойчив, Устойчив Блясък за устни Подаръчен Комплект за грим на устните на момичета?

Калена червило Хидратиращ Течна Червило 1-Подходяща Гладка Извод за устни Водоустойчив, Устойчив Блясък за устни Подаръчен

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Водоустойчив и издръжлив】 Този комплект за грим съдържа всички любимите си цветовеВие дори няма да разберете, че той е много пигментированный и водоустойчив, докато не го вземете в ръце! чаша с незалепващо покритие, не избледняват, подходящи за всеки и всякакъв повод. 【Набор от червило】 включва 1 цветна течна червило с 1 линия на устните.Голям блясък за устни различни цветове, от любимите на всеки ден до Празниците, за да отговарят на най-различни нужди. 【Гладка извод за устни премиум-клас】Тази устойчива извод за устни Приподнимает устните, мека текстура Е идеална За създаване на насипни формата на устните, изравняване на неравностите на устните и защита на червило и блясък за устни от растушевывания. 【Здраве и 】 е Изработен от естествени съставки, като Витамин е, пчелен восък и Растителни масла.С гордост заявяваме, че никога не са тествани върху животни.Ние също Приемаме за правило да Работи с трети страни доставчици. 【Най-добрият подарък】 Този набор от червило идва в кутия за подарък, красива опаковка, със сигурност ще се превърне в идеален подарък, независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Можете да изберете Този продукт.Идеален подарък за Влюбени, на семейството и приятелите си на Деня на Св. Валентин, рождени Дни и други празници.Калена червило Хидратиращ течна червило 1-Подходяща гладка извод за устни Водоустойчив, устойчив блясък за устни за момичета и жени Подаръчен комплект за грим на устни Специален цвят 1 Комплект от 2 мл крушка блясък за устни полножидкая червило 1-Подходяща гладка извод за устни водоустойчив, устойчив блясък за устни за момичета и жени подаръчен комплект за грим на устни специален цвят 1 Комплект от 2 мл Материал : течност Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори картина може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 40 грама опаковка Размер : 14x4,5x2 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки