.

.

Къса Къдрава Перуки, изработени От Човешка Коса Афро Извратени Къдрава Перука за Жени Перуки, изработени От Човешка Коса 2 Инча Къса Афро Перуки Къдрава Перуки от Е?

Къса Къдрава Перуки, изработени От Човешка Коса Афро Извратени Къдрава Перука за Жени Перуки, изработени От Човешка Коса 2 Инча Къса

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Си перука, може леко да миришат, тъй като той идва в затворена опаковка с предварително полаганеТака че преди първото използване, моля, дръж го няколко дни на чист въздух.Моля, обърнете внимание, че вашата перука е предварително оцветен в сегашния си тъмен цвят; по този начин, той не може да се боядисва повторно.Размер шапчица : среден размер (22-22,5 инча), и интересите на повечето хора.Отзад има регулируема каишка, подходящ за повечето купувачи.можете да се коригира.Фиксиран начин : расчесывается на вътрешната страна на капака, не ще бъде лесно падат при носенето. 【Нов модерен стил】 Къса афро-къдрава перуки, изработени от човешка коса може да направи една жена, сладък елф. перука от 100% естествени човешки коси, мекота и гладкост, не добри.когато и не спутывается, че е много подходящ за продължителна употреба. 【Вид на перука от човешка коса】 Афро-извратени стилен дизайн с естествен привлекателен външен вид придава ви по-естествен вид. Перуки без дантела с плътност 200%, афро-къдрава къса перуки за жени. 【Размер шапки】 Средната шапчица с регулируема каишка и расческами е подходящ за повечето хора (22 "-22,5"), тя може да ви помогне да щракне в главата, има силна еластичност и добра пропускливост на въздуха. 【Различни случаи носене】 Кратък къдрава перука ви прави естествена и привлекателна, създаване на нова вас.Идеален за ежедневна употреба, концерти, подаръци, тематични партита, сватби, срещи, cosplay, костюмирани партита или Хелоуин. 【Обслужване и гаранция】 Ние се стремим да предостави на клиентите най-доброто обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете съобщение на нашата услуга за поддръжка на клиенти.Ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа!. (1) Материал на косата : 100% човешка коса. (2) Цвят на косата : натурален черен. (3) Прическа : къса афро-къдрава перука. (4) Плътност : афро-къдрава перука с плътност 200%. (5) Качество : пълен и гъста афро-къдрава перука. 100 човешка коса, меки и плътни, най-малко загуба. Внимателно се разклаща перука, за да распушить прическа.Леко се поръсва с косата вода.Издърпайте косата с пръсти.Повдигнете косата, поставяйки в корените.Нанесете на косата с лек спрей за фиксация или незаличими климатик, за да им е шелковистости и блясък.НЕ срешете и не срешете перука, тъй като това ще навреди на косата влакна.

Други функции

Най-добри сделки