.

.

Дърво АБУФАН 30 бр. Пяна: Начало на коледната Елха Миниатюрни Коледни Топки От Полистирол Художествена Украса Fopr Образователна Училищна Пяна Бели Висящи Сувенири Ф?

Дърво АБУФАН 30 бр. Пяна: Начало на коледната Елха Миниатюрни Коледни Топки От Полистирол Художествена Украса Fopr Образователна Училищна

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Декоративни изделия - Подходящ за сватби, Коледа, Деня на Св Валентин, детски души и на празнични поводи.Конус от стиропор за бродерия-?Бели обувки, за да работи за начало на Проекта Коледен масата за коледната елха Децата могат да рисуват върху него различни модели, за да развият своите практически умения, креативност и въображение.ФОРМИ НА ОБУВКИ ОТ СТИРОПОР ЗА БРОДЕРИЯ -.ШИШАРКИ ОТ стиропор за бродерия -Украса от бяла пяна за Коледната елха, украса от стиропор за бродерия, коледни украси със собствените си ръце.КОЛЕДНИ ФОРМИ от полистирол - Децата могат да рисуват всякакви модели, развивайки своите практически умения, креативност и въображение.Отличен избор за подарък на приятели, семейство, деца, които обичат да занаяти собствените си ръце.Осъществяване на списък с 30 x Украшение Характеристики -Размер : Около 9x8,8x6 см /3,54x3,47x2,36 инча пенопластовый украшение. - Може да се използва като развивающей играчки коледна поделку от стиропор. -Материал : малко топче от стиропор. - Децата могат да рисуват различни модели на пяна дъски обувки, развивайки своите практически умения, креативност и въображение. - Изработен от висококачествена материал за направата на мъниста е от полистирол. -Цвят : на Бели картонени конуси. - Идеален за сватби, Коледа, Деня на Св. Валентин, детски душове и празнични случаи, украса на коледната трапеза централен елемент. - Чудесен избор за подарък на приятели, семейство, деца, които обичат занаяти собствените си ръце, от бяла пяна.Описание на продукта Пенопластовый конус ръчно изработени Този продукт представлява коледен обувки със собствените си ръце, изработени от висококачествен материал, безопасен за продължителна употреба.Декоративни изделия Са идеални за сватби, Коледа, Деня на Св. Валентин, детски души и на празнични поводи.форма за обувки от стиропор за бродерия Чудесен избор от подаръци за деца, децата могат да рисуват всякакви модели, развивайки своите практически умения, креативност и въображение.

Други функции

Най-добри сделки