.

.

Happyyami 4 бр. Мечка От Стиропор Бели Форми DIY Полистирен Форма за Скулптура Занаяти Собствените си ръце, Розово Мечка Цветя и Подаръци в Свети Валентин със 100 бр. Изкуст?

Happyyami 4 бр. Мечка От Стиропор Бели Форми DIY Полистирен Форма за Скулптура Занаяти Собствените си ръце, Розово Мечка Цветя

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Пратката включва в себе си : В нашата осъществяване включва 100 бр изкуствена розова пяна + 4 бр. мечки, които ще ви помогнат по-добре да украсят стаята си и да се подобри атмосферата на Деня на Свети Валентин.Материал : полистирен мече за цветя, изработени от висококачествена полиуретанова пяна, идеален мече със собствените си ръце за всеки поделочного на проекта.Дизайн : мече от розова пяна Лесно и практично украса може да се използва и за декорация на всякакъв вид събития, добави романтична атмосфера, могат да се използват повторно, много красиво, популярно и атрактивно.Украса : Можете да colorize си или добавяне на орнаменти, за да направи специален и привличащи внимание.Реалистична изкуствена корона рози, изглежда като истинска корона рози.Услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви обслужим в рамките на 24 часа, за да се осигури приятни покупки.Пратката включва в себе си : В нашата осъществяване включва 100 бр. изкуствена розова пяна + 4 бр. мечки, които ще ви помогнат по-добре да украсят стаята си и да се подобри атмосферата на Деня на Свети Валентин.Материал : полистирен мече за цветя, изработени от висококачествена полиуретанова пяна, идеален мече със собствените си ръце за всеки поделочного на проекта.Дизайн : мече от розова пяна Лесно и практично украса може да се използва и за декорация на всякакъв вид събития, добави романтична атмосфера, могат да се използват повторно, много красиво, популярно и атрактивно.Украса : Можете да colorize си или добавяне на орнаменти, за да направи специален и привличащи внимание.Реалистична изкуствена корона рози, изглежда като истинска корона рози.Услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви обслужим в рамките на 24 часа, за да се осигури приятни покупки.Описание на Услугата : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви обслужим в рамките на 24 часа, за да се осигури приятно пазаруване Характеристики Материал : полиетилен пяна.Пратката включва в себе си : В нашата стока е включена 100 бр. пенопластовая изкуствена роза + 4 бр. плюшено мече, които ще ви помогнат по-добре да украсят стаята си и да засили атмосферата на Деня на Свети Валентин Размер : фалшива роза-3,5 см в диаметър.

Други функции

Най-добри сделки