.

.

Выпускная кралската два цвята пискюл за връчване на дипломи (9 инча) със златен една чар (2023, бургундско червено / бяло)

Выпускная кралската два цвята пискюл за връчване на дипломи (9 инча) със златен една чар (2023, бургундско червено / бяло)

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

★ Размери на четка : дължина на четката е 24 см / 9,4 инча, дължина на линия за окачване на прибл 16,5 см /6,5 инча, подходящ за абитуриентски шапки и рокли. ★ Дизайн шарма : всяка шапките, украсени с чар "златната година" с подсилена метална закопчалка-притежател, който е красив и нежен аксесоар. ★ Материал четката : Тази коса е изработена от висококачествена вискоза с фин обработка. може да продължи дълго време. ★ Широко приложение : Той идеално се съчетава с вашия абитуриентски шапочкой, и вие ще бъдете горди, че тази пискюл краси горната част на бала шапки. ★ Свържете се с нас, за да получите отстъпка от цената на доставка при поръчки на едро!. ★ Размери на четка : дължина на четката е 24 см / 9,4 инча, дължина на линия за окачване на прибл. 16,5 см /6,5 инча, подходящ за абитуриентски шапки и рокли. ★ Дизайн шарма : всяка шапките, украсени с чар "златната година" с подсилена метална закопчалка-притежател, който е красив и нежен аксесоар. ★ Материал четката : Тази коса е изработена от висококачествена вискоза с фин обработка. може да продължи дълго време. ★ Широко приложение : Той идеално се съчетава с вашия абитуриентски шапочкой, и вие ще бъдете горди, че тази пискюл краси горната част на бала шапки. ★ Свържете се с нас, за да получите отстъпка от цената на доставка при поръчки на едро!.Выпускная два цвята пискюл за връчване на дипломи (9 инча) със златен чар 2023 г. Удобства : Всяка шапките, украсени със златен чар 2023 година с подсилена метална закопчалка-притежател, който е красив и нежен аксесоар.Изработен е от полиестер, която е гладка и здрава, с фин обработка, може да продължи дълго.Широко приложение : Може да служи дрехи и аксесоари за абитуриентски тържества и партита, ще ви съпътстват като спомен за приятни спомени.Технически характеристики : Дължина на четката : 24 см / 9,4 инча Дължина гайки за закачане на : прибл. 16,5 см/6,5 инча 0,375 "x 0,5" Закопчалката 1,28"Окачване на година Материал : Rayon Количество : 1 бр. Помещение включва : 1 х коса за бала Обърнете внимание на фините детайли в пакет, моля, дръжте далеч от деца на възраст под 3 години.

Други функции

Най-добри сделки