.

.

FRDTLUTHW Цветни Четка от естествен камък, Украса за коса с плитки, Кристални Аксесоари за Дредов за Жени и Момичета (Червен, Лазурен, цвят шампанско, опаковка от 6)

FRDTLUTHW Цветни Четка от естествен камък, Украса за коса с плитки, Кристални Аксесоари за Дредов за Жени и Момичета (Червен,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Набор от бижута за косичек】 : В комплекта са включени 6 сребърни аксесоари за коса различни стилове, за косичекРазлични цветове и дължини скъпоценни камъни за коса могат да отговарят на вашите нужди за декориране на косата. 【Материал】 : Тези аксесоари за дредов са изработени от висококачествени сплави и естествен камък, с помощта на ретро-технология на производство, демонстрирующей своята уникална индивидуалност. 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 : Лесно, както е показано във видеото, първо заплетите косата си, след това увийте около по-дълги аксесоари за коса, носете накити за косата по-малък с помощта на дантела. 【Широко приложение】 : Тези амулети за коса, подходящи за партита, модни ревюта, Хелоуин, снимки, сватби, танци и т. също така можете да използвате и като подарък за сестрите, най-добри приятели. 【Безопасна покупка】 : По някаква причина, ако не ви харесват нашите аксесоари за плетене косичек, да споделите с нас и ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволително решение възможно най-скоро, без въпроси. натиснете бутона "Добави в количката" сега; купувайте уверено. 6 скъпоценни камъни за коса, 3 дълги и 3 къси. 3 цвята : червен, лазурен, шампанско.Носете ги и выделитесь.Избягвайте контакт с лак за коса и други почистващ телесни течности, които могат да предизвикат корозия и избледняване на повърхностното покритие изделия.FRDTLUTHW цветна окачване от естествен камък Loc, украса за коса, аксесоари за дредов, скъпоценни камъни за коса, за жени или момичета (пакет от 6).Когато използвате : .Тези аксесоари от кос са идеални за партита, модни ревюта, Хелоуин, фотосесии, сватби, партита, булчински и абитуриентски балове.Как да използвате : .Лесно, както е показано на видеото.Първо расплетите коса; Проденьте опашка в аксесоари за дредов с помощта на средства за сериализация на косата.Ако имате наистина меки и малка опашка или къдрици, трябва да сгънете ги два пъти или да използвате инструмент, за да им е по-плътен!.

Други функции

Най-добри сделки