.

.

Работа на смени крушка 40 Вата за FLOWTRON BK-40В от Lumenivo - Подмяна на лампи за защита от насекоми Black Flag с 4-пинов цокъл GX10q - Електрическа убиец комари за стая и на улицата - 1 ?

Работа на смени крушка 40 Вата за FLOWTRON BK-40В от Lumenivo - Подмяна на лампи за защита от насекоми Black Flag с 4-пинов цокъл GX10q

BGN 21.05

Брой продукти
На склад

? ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ - с покупката на нашия продукт, вие получавате подмяна на лампата flowtron bug силен критик 40 Вата FUL40 T10/BL капацитет от 12 см в дължина и 3 см в ширинаТой също така има 4-за контакти основа GX10q и U-образна форма крушка Т8, е подходяща за електронни баласти, съответстващи на същите изисквания!. ? ЛИПСАТА на жужжания ЗА МИГ ще ви ИЗБАВИ от неудобството - вие, най-накрая, можете да си възвърне спокойни дни и нощи, след като установи нашата крушки bug силен критик на вашия закрито или на открито!Благодарение на максималната дължина на вълната 365 / 368нм той убива вредители, като комари, плодови мухи, мушици и бенки!. ? ИЗДРЪЖЛИВ И надежден - нашият електрически уличен книга насекоми могат да защитите сайта си от вредители около 5000 часа!Можете да се насладете на удобно място, не се прилага усилие.Можете да седи безучастно и да позволи на нашата замяна на лампи bug силен критик да свърши работа!. ? ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ - Ние сме от качеството на замяна flowtron black light.Обаче, моля, внимателно проверете информация лампа, която търсите.Ако не сте сигурни, можете да се свържете с нас и ние с радост ще ви помогнем!. Ние предлагаме голямо разнообразие от най-популярните електрически крушки и електрически уреди, подходящи за всякакви приложения, включително търговско, жилищно, хотелско и лична употреба!.Ние сме горди, че винаги имаме в наличност продукти, готови за изпращане, когато сте в нея най-много се нуждаете!.Ние постоянно разширяваме нашия каталог на продуктите, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти и техните уникални нужди, за да осветителни и енергийни решения, достъпни за всички!.

Други функции

Най-добри сделки