.

.

Poceacles Калъф-стойка за карти с принтом Слон в стил Бохо за възрастни, Защитен Калъф, Изкуствена Кожа, 20 слот За карта, Калъф-стойка за Кредитни карти, Портфейл с цип, с ?

Poceacles Калъф-стойка за карти с принтом Слон в стил Бохо за възрастни, Защитен Калъф, Изкуствена Кожа, 20 слот За карта,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Размер】 : 498" Инча (Д * Ш * В)).Мини дамска чанта за карти, която се вписват в джоба или чантата, за защита на вашата карта от физически повреди. 【Материал】 : Тази на bag-държач за карти, изработени от изкуствена кожа, водоустойчив и модерен.Отделения за карти от PVC и гладка мълния са по-устойчиви на разкъсване и трайни. 【Обемът】 : 18 отделения за карти и 2 странични отделения.Това е достатъчно за съхранение на вашите дневни карти, като например кредитни карти, лична карта, дебитна карта, визитна картичка, пари в брой, по сметка и т. Малко здрав държач за карти, чанта-портфейл за пътуване, пазаруване и ежедневието. 【Добър модел】 : имаме много модели, за да избирате, като леопардовый принт, слънчоглед, животни, мандала в стил бохо, автомобили Catoon, динозаври и т., Можете също така да персонализирате приятен модел.Надявам се, можете да намерите подходящ пухени за себе си. 【Идеален подарък】 : Този титуляр за кредитни карти - идеален подарък за мъже и жени, чудесен подарък за рожден ден или празник за приятелите на вашето семейство и любим човек.Държач за карти с принтом Poceacles Design за жените и мъжете Съвети : поради специални материали и доставка по пътя, когато сте получили артикула, ще бъде малко мирише.Можете да го поставите в проветрено място за няколко часа.Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на различна камера или осветеност.Поради различни методи за измерване допустимо отклонение в размер на 1-2 виж.

Други функции

Най-добри сделки