.

.

5 Бр. Бритвенная Гребен с 20 бр. на Бръснача, Гребен-Нож За Коса, Ножица за подстригване с двете Странични Страни, Гребен За Изтъняване на косата, Бритвенная Гребен с Д?

5 Бр. Бритвенная Гребен с 20 бр. на Бръснача, Гребен-Нож За Коса, Ножица за подстригване с двете Странични Страни, Гребен

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Какво ще получите : 5 броя гребени за подстригване на коса с два странични режещи ръбове и 20 броя самобръсначки с двойни остриета, изработени от неръждаема стомана, за да гарантира стабилност и дълготрайност, което е достатъчно за ежедневна употреба и за замяна Размер : гребен за изтъняване на коса е около 17,8 х 3 см / 7 х 1,18 инча, а двустранен бръснач - около 4,3 х 2,54 см / 1,7 х 1 инч; За постигане на по-добри резултати се препоръчва редовно да се заменят с бръснач, за да ви е по-удобно прическа.Многократно използване : бръснене гребени за коса са подходящи за фино подстригване и стайлинг на коса, те по-лека за подстригване на коса, вържете на възел и може да се прилага за съкращаване, даване на форма и изтъняване на косата.Безопасно рязане на косата : бритвенная гребен за подстригване с безопасно защитно бръснач, която предпазва от наранявания или драскотини по кожата при подстригване или да придадат форма на косата, а средната част на ръкохватката е изпълнена вдлъбната за удобство на захващане и по-добър контрол.Лесна употреба : самобръсначка за разкрояване с двоен свалящ се нож за лесно замяна, двете страни могат да използват за подстригване на косата, от една страна тънки туристи, а от друга широки туристи; Интелигентен инструмент за вкъщи или във фризьорския салон, лесен за употреба и преносим за носене. гребен за бръснене с 20 бр. на бръснача, гребен за подстригване, ножици за подстригване с две страни, гребен за изтъняване на коса, бритвенная гребен с двоен ръб, режещ инструмент за тънка коса (5 цвята) Лесно заменяемая самобръсначка, Ако бръснач започва да затупляться, включени в комплекта на самобръсначката, ще бъде полезно за подмяна на повторна употреба и с гребен за разреждане на косата.Можете лесно се отделят от гребени и инсталира друг, 20 парчета бръсначи достатъчно, за да замени по-дълго време.Дизайн с двойно край : Този тънък режещ инструмент за подстригване на коса е с дизайн с двоен ръб, който спомага за безопасно образува тънка коса, подходящ за подстригване на коса хора и домашни любимци, и можете да го използвате за създаване на любимите си прически.Ако имате тънка коса, използвайте страна с фини зъби, а ако имате повече коса, използвайте страна с широки зъби.Други възможности за приложение : Бритвенная четка за коса hair кътър е добра за рязане на нежеланото окосмяване по лицето и е отличен вариант както за мъже, така и за жените, може да се прилага върху тънки бради и могат да стигат до трудно достъпните места.

Други функции

Най-добри сделки