.

.

2 Опаковане на Големи метални скоби от крокодилска кожа с нокът под формата на Птицечовка за гъста или тежки коса, Шнола от Целулоза Ацетат, Зъби, Щипки за коса, Неск?

2 Опаковане на Големи метални скоби от крокодилска кожа с нокът под формата на Птицечовка за гъста или тежки коса, Шнола от

BGN 4.25

Брой продукти
На склад

Прост и елегантен, модерен и издръжливМатериал : Изработен е от сплав, здрав и елегантен.Нескользящая : Дизайн на зъбите е отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса.Подходящ за гъсти, тънки, къдрава или права коса.Бляскав дизайн, те са стилни и красиво изпълнени.Подходяща е за партита и за ежедневна употреба, те могат да бъдат комбинирани с други фиби за коса и да създадат уникални стилове.Прост и елегантен, модерен и издръжлив.Материал : Изработен е от сплав, здрав и елегантен.Нескользящая : Дизайн на зъбите е отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса.Подходящ за гъсти, тънки, къдрава или права коса.Бляскав дизайн, те са стилни и красиво изпълнени.Подходяща е за партита и за ежедневна употреба, те могат да бъдат комбинирани с други фиби за коса и да създадат уникални стилове.Параметри : Материал : метална сплав и планински кристал, Размер : Дължина-5,5 см Цвят : черен или тъмно син Помещение включва : 2 х фиби за коса Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Material:
metal alloy and rhinestone
Size:
5.5 inches length
Color:
black or navy blue
Package includes:
2 x Hair Clips
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Най-добри сделки