.

.

Чанта-Кобур За Фризьорски ножици, Торбичка за Фризьорски инструменти на Фризьор-Стилист, Изкуствена кожа, Чанта за ножици с Регулируем колан, Чанта за фризьорски и?

Чанта-Кобур За Фризьорски ножици, Торбичка за Фризьорски инструменти на Фризьор-Стилист, Изкуствена кожа, Чанта за ножици

BGN 34.29

Брой продукти
На склад

♥ Дизайн с голям капацитет : 5 ножици, фризьорски салони могат да съдържат различни ножици за коса, четка за коса, щипки за коса и т Инструменти серия, идеално. ♥ Материал : Нашата чанта за фризьорски инструменти, изработени от висококачествена водоустойчива и подходяща за чорапи от изкуствена кожа, лесно за почистване, може да се избърсват директно, изискана декорация допринася за отлична производителност, шевни конци изключително тънка и аккуратная. ♥ Лек компактен калъф за ножица: Подвижни и лесно моющийся, компактен дизайн, може да побере всички ваши вещи от първа необходимост, идеален инструмент за фризьор.дръжте си най-важните инструменти под ръка, незаменим инструмент за фризьорски салон. ♥ Многофункционална чанта за ножици: здрав и прост стил, специално проектирани за бръснарски, фризьорски салон, фризьор за грижа за домашни любимци.(Само чанта, без да се включва инструменти в чантата). ♥ Преносим калъф за ножица: пътна чанта с регулируема пагон може значително да спестите енергия, когато съхраняването на тежки аксесоари и остави ръцете си свободни при походи по магазините.Можете да го носите през рамо.Параметри на продукта : Име на продукта : Салонная фризьорски салон чанта Материал : изкуствена кожа Размери : 21*13 см Модел : проста е Подходящ за тълпата : фризьор-стилист, Как да се носят : Тегло : около 500 грама съдържание на Пакета : 1 * Кутия за съхранение на фризьорски ножици Забележка : Аксесоарите на снимката в комплекта не са включени. Гънки и драскотини - това са нормални явления на кожата, а не изкуствени щети. Кожа продуктът ще има малко миризма, ако поставите калъф за ножица в проветрено място, това ще намали миризмата на кожа. За проблеми като екран и осветление на снимане, има ли разлика в някой цвят.Обърнете се към самия продукт, който сте получили, моля, разберете това, преди да закупят.

Други функции

Най-добри сделки