.

.

NOVINS Дамски Мъжки Гребен за Масаж на Кожата на Главата с Четка; Найлон Гребен за Влажни Къдрава Коса с Расчесыванием за Фризьорски салон (Цвят: мулти)

NOVINS Дамски Мъжки Гребен за Масаж на Кожата на Главата с Четка; Найлон Гребен за Влажни Къдрава Коса с Расчесыванием за

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Идеален за употреба в салон и домакинствотоМатериал : четина, найлон и пластмаса. Размер 250x75 мм. Цвят черно, червено, бяло, синьо, лилаво, зелено.Пратката включва : 1 х Косъм и найлон гребен за коса. идеален за употреба в салон и домакинството.Материал : четина, найлон и пластмаса. Размер 250x75 мм. Цвят черно, червено, бяло, синьо, лилаво, зелено.Пратката включва : 1 х Косъм и найлон гребен за коса.Дамски гребен за масаж на кожата на главата с четка и найлон гребен за коса, влажна кудрявая гребен за разнищване на косата, за салон фризьорски инструменти за оформяне, особено, корона от гребени изработени от косъм и найлон, я по-лесни за почистване, кръгли шипа за коса могат масажирайте главата, като допринася за растежа на косата.Неговата дръжка, изработена от гума е по-мека и удобна.Нескользящая дизайн го прави удобен за задържане.Засводени дизайн придава елегантен външен вид.Изящна изработка осигурява дълготрайна употреба.Подходящ за дълги, къси и къдрава коса.Идеален за употреба в салон и домакинството.Материал : четина, найлон и пластикразмер 250x75 мм Цвят черно, червено, бяло, синьо, лилаво, зелено Помещение включва : 1 х косъм и найлон гребен гребен Бележки 1, дължащи се На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на изделия, ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на картинках2.Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 виж Благодаря!.

Други функции

Най-добри сделки