.

.

MroMax M3 x 40 mm 304 Неръждаема Стомана Винтове за машини с Кръстни Главата в съчетание с Пружинна Шайба и Прости Шайби 10 бр.

MroMax M3 x 40 mm 304 Неръждаема Стомана Винтове за машини с Кръстни Главата в съчетание с Пружинна Шайба и Прости Шайби 10 бр.

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Размери】- Диаметър на главата : 5 мм / 0,2 "; Дебелина на горната част : 2,4 мм / 0,09"; Диаметър на плоски уплътнения : 7 мм / 0,28"; Дебелината на плоски уплътнения : 0,5 мм / 0,02" 【Материал】- е Изработен от неръждаема стомана 304, здрав и издръжлив.Също така има добра устойчивост на корозия и лесно ръждясва. 【Характеристики на продукта】 - Винтове с въртяща се глава, е кръстовидна устройство.Метрични машинни винтове за универсална употреба. 【Прилагането на】- Задържане детайл основно се използва за монтаж и свързване на мебели, стоманена рамка, механично оборудване, електрически уреди и т. 【Съдържание на опаковката】- 10 х винта за машини с кръстни глава.Mromax доставя всички видове винтове за металорежещи машини с кръстни глава на всички размери.Механични винтове с кръстни издълбана главата са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304.Повърхността беше черно, а устойчивост на корозия се подобрява.Задържане детайл основно се използва за монтаж и свързване на мебели, стоманена рамка, механично оборудване, електрически уреди и т., и притежава висока якост на свързване.

Други функции

Най-добри сделки