.

.

Подвесная душ-часова YQh, рафтове за съхранение в банята, скоба за шампоан, задна кука може да се върти и виси на кран или на бара, защита от ръжда от неръждаема стоман?

Подвесная душ-часова YQh, рафтове за съхранение в банята, скоба за шампоан, задна кука може да се върти и виси на кран или на бара, защита

BGN 31.33

Брой продукти
На склад

C : 0,039%, Cr : 18,39%, Mn : 0,93%, Ni : 8,02%,P : 0002 %, Si : 0,38%. СЪХРАНЕНИЕ УПРОЩЕНО : да се Съхранява стоки от първа необходимост за къпане под ръка с помощта на тази удобна поставка за душ, вратите; Конструкция отворена решетка осигурява максимален отводняване и циркулация на въздуха, предмети бързо да изсъхне, намаляване на риска от образуване на мухъл. ЛЕСНА инсталация : не е необходимо пробиване; идеална за апартаменти, вили, помещения в общежитието, джипове и кемперов; За домашна или бизнес употреба. Интимен дизайн : Големи и широки кошници са подходящи за съхранение на шампоан, балсам, средства за измиване на тялото, сапун за ръце, крем за бръснене, масла, прочистването на средства за лице, несмываемых климатици и физиологичен ексфолианти. КАЧЕСТВЕНА конструкция : изработен е от твърда тел от неръждаема стомана 304, здрав и издръжлив, не е лесно да изчезне и ръжда. Разумен размер : размер на кошница е 11 инча x 4,1 инча x 13,4 инча височина, Препоръчва се използването на куки в места с диаметър до 1,5 см.Този удобен душ бокс е изработен от твърда тел от неръждаема стомана 304, която е здрав, не се поддава на износване и ржавлению, а също и лесна за инсталиране.Двупластова голяма кошница е много подходящ за съхранение на шампоан, балсам за коса, душ гел, лосион за ръце, крем за бръснене, масло, почистващо средство за лице, балсам за коса и солен скраб.Отвореният дизайн на решетката осигурява максимален отводняване и циркулация на въздуха, бързо съхнене изделия и намалява риска от образуване на мухъл.

Други функции

Най-добри сделки